Strömbergsgatan 11

Höganäs Se på karta

1 790 000 kr

1 950 000 kr -8%
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
83 m²
Biarea
43 m²
Tomtarea
1 000 m²
Byggår
1938
Driftkostnad
39 300 kr/år

Välkommen till Strömbergsgatan 11 i byn Väsby beläget strax utanför Höganäs. Fastigheten befinner sig på en lugn återvändsgatan med en stor tomt.

På entréplan finner du en stor rymlig hall, rymligt vardagsrum i vinkel med köket. Här finns också nedgången till källaren där du hittar husets dusch och tvättstuga. Källaren har en höjd på cirka 190 cm och erbjuder gott om förvaringsmöjligheter.
På ovanvåningen finns 2 sovrum och en toalett.

Den insynsskyddade trädgården i söderläge på 1000 kvm erbjuder till gott om plats att förverkliga sina trädgårdsplaner, kanske en pool?? Huset är i renoveringsbehov men efter renovering inbjuder Strömbergsgatan till ett rofyllt boende i mysiga Väsby.

Väsby är en by på ca 300 invånare och centralt i byn finner man en av Höganäs kommuns äldsta kyrkor. I Väsby finns en aktiv byaförening och idrottsplats där fotbollslaget Väsby FK är verksamma. I Väsby finns också en förskola. Med sitt läge 3 km utanför Höganäs får man ett lantligt och lugnt läge med ändå nära till tätort och allmänna kommunikationer. Till Helsingborg är det 26 km medans det till Ängelholm är 20 km.

Boka in visningar på planerade dagar med ansvarig mäklare. Alla visningar sker 1 sällskap i taget och kan ordnas digitalt om så önskas.

Att tänka på inför visning:
Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
- Prata med din bank angående lånelöfte.
- Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

Läs mer hos mäklaren

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.