Vråken 3

Högfjällsbyarna, Högfjället, Sälen, Malung-Sälens kommun Se på karta

3 900 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
70 m²
Våning
1 av 1, hiss finns ej
Byggår
1985
Förening
BRF Fjällfåglarna
Om föreningen
Avgift
3 454 kr/mån
Driftkostnad
22 044 kr/år

Fristående bostadsrättsvilla i attraktiva området Högfjällsbyarna som bjuder på härlig fjällutsikt över Östra Kalven och Storfjället och är beläget med närhet till allt du kan önska dig vid en fjällvistelse. Härifrån har du gångavstånd till flertalet av Sälens bästa restauranger, livsmedelsbutik, hotell, bar, afterski, skidspår, skoterleder mm.

På bekvämt gångavstånd finner du även Högfjällshotellets utförsåkning och ett av Sälens finaste längdspårområde. För dig som vill lämna bilen hemma och ändå besöka andra anläggningar i Sälen finns Skid- & Badbussen vid XS, ca 150 meter från bostaden. Högfjällsområdet bjuder på ett flertal aktiviteter både under sommar - och vintersäsong.

Detta boende är perfekt för dig som vill ha en härlig stugkänsla men samtidigt njuta av enkelheten med ägandet av en bostadsrätt. Bostaden är unik i sitt slag och har en total yta om ca 70 m² där storstugan är ca 10 kvm större än övriga fristående hus i föreningen. Allrummet har en härlig braskamin, fönsterpartier med fint ljusinsläpp och underbar utsikt mot fjällvärlden. Från allrummet har du även utgång till altanen i sydvästläge som inbjuder till sol under större delen av dagen.

Här bjuds även på två större sovrum med totalt 10 bäddar. Rymlig hall med generös klädförvaring samt ett större badrum utrustat med dusch, bastu, wc, handfat samt torkskåp. I anslutning till entren finns ett stort inre låsbart förråd samt yttre låsbart skidförråd. Inventarier ingår i förevisat skick, förutom personliga tillhörigheter.

I direkt anslutning till bostaden finns parkeringsplats. Gemensam vallabod tillhandahålls av bostadsrättsföreningen.

Bostaden belastas inte av ett uthyrningsavtal.

Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och visningsförfrågan.

Läs mer hos mäklaren

Kontakta mäklaren

Ludwig Forsberg

Sälenmäklaren AB
Mäklare Ludwig Forsberg, Sälenmäklaren AB
0702-896 683