Husgöl 201

Holmsjö, Karlskrona Se på karta

1 100 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
80 m²
Tomtarea
3 676 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1909
Driftkostnad
38 854 kr/år
Antal besök
6 220
Dagar på Hemnet
5

Välkommen till Husgöl 201!

Läget är lantligt och idylliskt med gångavstånd till flera sjöar - bla den vackra badsjön Sillhövden - med tre fria sidor mot skogen men även bara en kilometer till allt det fina samhället Holmsjö har att erbjuda.

Huset har genomgått en omfattande renovering under åren 2019-2021, missa inte renoveringslistan!

Låga driftskostnader kan vara möjligt med två luft/luftvärmepumpar, två kakelugnar och eget VA. Fiber är möjligt att beställa, se länk.

Entréplan består av MÖBLERBAR HALL med dörr till loftet, vacker kakelugn (fn ej i bruk) och utgång till stor altan i soligt söder/västerläge, BADRUM/WC/TVÄTT som är helkaklat och med golvvärme, KÖK/MATPLATS med stilren vit inredning, VARDAGSRUM med fungerande kakelugn, SOVRUM 1 som är rymligt och SOVRUM 2 som är av mindre storlek. Uppe på det oinredda loftet finns det utrymme att ex inreda två sovrum och ett litet allrum. I källaren finns pumprum med vattenfilter samt ett förrådsrum.

Stor tomt om 3676 kvm, med delvis trädgårdstomt, delvis naturtomt och en stor nyare gårdsplan för den som vill bygga fler byggnader ex garage.

Tillträde kan ske relativt omgående.

I samhället Holmsjö finns bla förskola & skola, populär allhall, buss och tågstopp (så den miljövänlige kan i princip ta sig hit med tåg från hela Sverige, Norge och kontinenten), affär, pizzeria, fotbollsplan och härlig natur etc. Det tar en halvtimme med bil (eller tåg) in till Karlskrona (en timme med bil eller tåg från Kalmar och Växjö) och på vägen passerar ni Rödeby med mataffärer, skola upp till högstadiet, gym, ute-/innebad, vårdcentral och skidbacke (!) mm. Närmaste golfbana hittar ni 15 min bort i Vissefjärda (även här finns tågstopp), annars finns även tre fina nere i Karlskrona (ca 66 000 invånare) med sin berömda vackra skärgård och rika serviceutbud.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Karlskrona

Visningstider

  • 27
    jul
    Tis 27 jul kl. 15:45–17:15
    Bokad visning, begränsat antal platser. På objektsidan välj visningstid som passar, välkommen!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.