Kattnäsvägen 7

Hölö, Södertälje Se på karta

2 180 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
60 m²
Tomtarea
5 537 m²
Byggår
2009
Driftkostnad
11 446 kr/år

På Kattnäsvägen 7 hittar vi detta fina enplanshus med två sovrum. Här erbjuds ett mycket trevligt boende i en populär del av Hölö. Till huset, som är byggt 2009, hör en 5537 kvadratmeter stor tomt. En riktigt hemtrevlig villa i gott skick.

Huvudbyggnaden disponeras på två sovrum, där ett är modellen större med plats för dubbelsäng, garderob samt sängförvaring. Helkaklat badrum utrustat med en WC, tvättställ och dusch. Socialt planerad med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Modernt kök från 2009. Från vardagsrummet tar man sig vidare ut till den takade altanen i solläge. Stor hall med plats för klädförvaring.

Den äldre villan fördelas på tre rum och kök. Stort vardagsrum med öppen spis. Två sovrum och ett äldre kök. Huset är i sommarstugestandard.

Solig belägen tomt på en höjd med utsikt över ängsmark och skogen som närmsta granne. En blandning mellan natur- och anlagd trädgårdstomt med gräsmatta, prydnadsbuskar, skogsmark samt berg. På tomten finner ni ett modernt växthus, förrådsbyggnad samt en vedbod.

För er som gillar lugn och ro och närhet till grönområden är Hölö verkligen mitt i prick! Här njuter ni av vatten, skog och härliga promenadstråk. 

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje