Svenstorp 305

Höör Se på karta

1 495 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
88 m²
Tomtarea
2 283 m²
Byggår
1909
Driftkostnad
25 881 kr/år
Antal besök
11 857
Dagar på Hemnet
28

Varmt välkommen till en villa om tre rum och kök på Svenstorp 305! Här stiger du in i ett ljust och hemtrevligt hem om 88 mycket välskötta kvadratmeter med kamin, sociala ytor och bra planlösning. 

Det första som möter dig i huset är en liten och funktionell hall med goda avhängningsmöjligheter. Längre in finns ett välplanerat, socialt och öppet vardagsrum med fönster åt två håll, kamin och härliga umgängesytor, följt av ett nyligen renoverat, modernt och härligt kök. Badrummet är litet men funktionellt med toalett, dusch, kommod, golvvärme och tvättmaskin.

Huset står på en trevlig, lättskött och lummig naturtomt med välskött gräsmatta och soligt sydvästläge. Här finns även en charmig, enkel och praktisk loge med bra förvaringsmöjligheter, samt ett stort och praktiskt förråd/garagebyggnad med bra förvaring, plats för trädgårdens alla redskap och plats för bilar, maskiner och verktyg.
Trevlig uteplats under tak, på grannfastigheten ligger damm i anslutning.

Övriga byggnader:
*Loge om ca 120m² med delvis gjutet golv samt stående träpanel och eternit tak
*Förrådsbyggnad/garage om ca 120m² med gjuten platta och båleväggar samt eternit tak. Trevlig uteplats under tak för trevliga grillkvällar.

Området:
Hela området är omgivet av skog, så här finns möjlighet till långa promenader & svampplockning under sensommaren & hösten samt närbelägen sjön på sommaren.
Tätorterna Höör och Tyringe inom 1,5 mil.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höör