Kommande

Sjögårdsvägen 26

Huskvarna - Gisebo, Jönköpings kommun Se på karta

3 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
82 m²
Biarea
21 m²
Tomtarea
8 550 m²
Byggår
1945
Driftkostnad
24 000 kr/år
Kommande

Vill du/ni boka en privatvisning? Kontakta fastighetsmäklaren.

Vi presenterar denna idyll till boning i utkanten av Huskvarna, med ett brett utbud av utflyktsplatser och friluftsområden in på knuten. Här får du över 8500 kvm tomt, ett inflyttningsklart hus med stort (80 kvm) dubbelgarage och en bedårande plats att trivas på. Här skiner nämligen solen som mest (västerläge), och fastighetens läge gör att du har sol från morgon till kväll.

När lägenheten känns trång eller för er som precis skalat ned från kåken är detta ett optimalt komplement. I dagsläget bor ägaren här permanent vilket huset är fullkomligt avsett till och funkar även som sommarbostad och tillflyktsort. Du väljer!

Helt klart en chans som sällan dyker upp, och framförallt på ett unikt läge för den som värdesätter kvalitet i ens vardag. De fantastiska vyerna mot Vättern får du på köpet!

Att bo här inkluderar en rad bekvämligheter. Gisebo har genom åren växt sig starkare och blivit en mer och mer populär plats att bosätta sig på. Med ett samhälle där hjulen alltid snurrar och med närhet till de mesta kan man förstå varför. E4:an blir den optimala snabbtransporten mot den riktning man vill färdas i. Med bil åker man in till centrala Jönköping på cirka en kvart.

Välkommen att bekanta dig med Sjögårdsvägen 26, och allt de vackra runtomkring.

Vill du/ni boka en privatvisning? Kontakta fastighetsmäklaren.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Jönköping

Kontakta mäklaren

Nathan Efram

Bjurfors Jönköping
Mäklare Nathan Efram, Bjurfors Jönköping
0723-271100

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.