Uddvägen 25

Ingarö - Fagerholm, Värmdö Karta & restider

7 500 000 kr
VillaVilla

Vid vägens ände hittar du denna fantastiska insjötomt som ligger avskilt på en egen udde vid vackra insjön Fiskmyran. Från tomten leder en välvd bro över till den tillhörande ön där det finns en badbrygga där man kan njuta av ett svalkande dopp och den vackra utsikten. Ytterligare en mindre ö ingår i fastigheten. Huvudbyggnaden ligger på tomtens högsta punkt med rofylld utsikt över Fiskmyran och den egna ön. Huset har permanent standard och har bebotts året runt. Fastigheten ligger utom planlagt område vilket ger goda möjligheter vare sig du vill bygga till den befintliga byggnaden eller om du väljer att skapa ditt eget drömboende. Här finns två gästhus samt garage.

OMRÅDET
I Fagerholm finner ni två tennisklubbar, båtklubb och badplats både vid havet och vid sjön Fiskmyran. På sommaren erbjuds här populär simskola för de minsta. Härliga strövområden med bär och svampskog.

Endast 5 minuter från Brunn med skola F-9, förskolor, affär, pizzeria och bensinmack. Här finns också Ingarö IF:s anläggning med både fotbollsplan med konstgräs, gräsplan och friidrottsanläggning.

Buss 428 tar drygt en halvtimme till Slussen. I Brunn finns infartsparkering och ytterligare två busslinjer att välja på.

I Fågelvik finns Ingarö Golfklubb med två natursköna golfbanor. Ängsbanan, medelsvår parkbana med naturskönt läge intill Grisslingefjärden samt Skogsbanan, anlagd i en omväxlande och kuperad terräng av skog och berg, vilket gör den till en utmaning även för en duktig golfare.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
62 m²
Biarea
22 m²
Tomtarea
5 490 m² tomt
Antal rum
3 rum
Driftkostnad
17 500 kr/år
Byggår
1951
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Uddvägen 25 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
7 500 000 kr
Driftkostnad
17 500 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

4 882
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 15 dagar sedan, den 12 maj 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Guider & Tips