Jorehöjdsvägen 4

Jore / Hamburgsund, Tanum Se på karta

3 250 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
60 m²
Tomtarea
993 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1975
Driftkostnad
14 244 kr/år

I det populära området Jore mellan Hamburgsund och Fjällbacka ligger detta natursköna fritidshus!

Här får vi ett trevligt och välskött fritidshus med åretruntstandard. Huset bjuder på en trevlig interiör med en planlösning som erbjuder två sovrum, vardagsrum och matsal i öppen planlösning mot kök med utgång till altan samt ett badrum.

Runt halva huset sträcker det sig en rymlig altan som gör att man kan följa solen och välja om man föredrar sol eller skugga.
Fastigheten består i övrigt av en stor och fin naturtomt med en altan som bjuder på kvällssol och den ved/el-uppvärmda badtunnan. Vi hittar här även en friggebod samt en ytterligare uteplats på tomtens baksida.
Den rymliga trädgården med buskar, träd och häckar, nästan helt insynsskyddat ger oss fina möjligheter till diverse aktiviteter tillsammans med familj och vänner.

Till fastigheten hör även båtplats nr. 19 på brygga B i områdets hamn som vi finner med ett bekvämt avstånd från fastigheten. Här finns även en trevlig badplats.

Området har nyligen uppdaterat sitt vatten/avloppssystem till dagens krav och i övrigt finns det fiber i gatan!

Från fastigheten når vi Fjällbacka centrum på ca 8 min med bil med dess fulla utbud av restauranger, butiker, båtliv och salta bad. Till Hamburgsund har vi 3,7 km och till Grebbestad 19 km.

Fastigheten är besiktad och försäkring mot dolda fel medföljer utan extra kostnad.
Kontakta mäklaren för mer info, detaljplan samt visningsbokning (traditionell eller digital)!

Läs mer hos mäklaren
Askengren Fastighetsmäklare