Nyproduktion

Jugansbo 11

Jugansbo, Falu kommun Se på karta

5 200 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
95 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2021
Driftkostnad
32 140 kr/år
Nyproduktion

NYBYGGD VILLA I JUGANSBO MED INFLYTTNING HÖSTEN 2021!
Drömmer Ni om ett eget sjönära hus i lantlig miljö? Här erbjuds en 2-plansvilla med ett isolerat garage från Smålandsvillan, egen båtplats och ett förråd intill sjön i det naturfina området Jugansbo, Vika. Huset är under uppförande och preliminär inflyttning beräknas ske i oktober 2021. Huset fördelar sig på 95 inredda kvadratmeter och består av tre rum och kök. Huset levereras med oinredd övervåning men den dagen du väljer att inreda det övre våningsplanet så öppnar de verkliga möjligheterna upp sig. Här har Ni möjlighet att inreda ytterligare 95 kvm med full takhöjd - Kanske drömmer Ni om ett spa, gym och bastu eller att få skämma bort barnen med ett eget våningsplan? Ytterväggarna på övervåningen är isolerade och yttertaket har råspont. I det färdiginredda entréplanet ses det väldisponerade köket som ligger i öppen anslutning mot det trevliga vardagsrummet. Köket kommer från Vedum och är utrustat med fina inredningsval. Här får Ni ett kök med höga överskåp, dämpade lådor, mjukstängande luckor, högskåp för inbyggd ugn och micro, integrerad diskmaskin, vita vitvaror, samt rostfri frihängande fläkt. Luckorna är vita med antikgråa handtag samt knoppar och bänkskivan har en mörkgrå ton. Sovrummen är praktiskt placerade i anslutning till klädvård och det rymliga badrummet. Badrummet är inrett med kakel och klinker, duschvägg och kommod.

SÄLJSTART 1 JUNI!
För att vara med på den digitala säljstarten behöver du anmäla ditt intresse för objektet på Smålandsvillans hemsida. För anmälan och mer information se: https://www.smalandsvillan.se/sok-tomt-bostad/jugansbo/jugansbo-11-tomt-4/
OBOS-medlemmar får exklusiv förtur att köpa nya bostäder och tomter i hela Sverige - även i budgivningar. Mer information hittar du här: https://www.obos.se/medlem

Villa Huskvarna är ett hus med goda växmöjligheter. Huset har en liggande panel, spröjsade fönster, rött tak och en trevlig veranda. Invändigt har huset en genomgående hög standard samt bra planlösning och är inrett med ek-parkettgolv samt ljusa tapeter. Utvändig målning ingår, (antracitgrå färg NCS- S7502Y) samt gräsmatta, grusad infart och gångytor. Även en altan kommer att byggas.

I Vika finns alla möjligheter att leva ett aktivt liv för både ung som gammal. Vintertid finns det fina skid- och långfärdsspår. Sommartid kan du spendera tid i fina elljusspår med en tuff hinderbana. I närheten finns skola, bensinstation, affär och café. Kommunikationerna här är goda med busslinjer mellan Vika, Falun, Borlänge och Hedemora.

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Falun

Kontakt

Sofie Larsson

Svensk Fastighetsförmedling Falun
+46703992256