Kommande

Ekåsens fritidsby 48

Kållered, Mölndals kommun Se på karta

3 195 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Annat
Antal rum
3 rum
Boarea
45 m²
Biarea
41 m²
Tomtarea
465 m²
Byggår
2012
Driftkostnad
29 363 kr/år
Arrende
7 000 kr/år
Kommande

Nu erbjuds möjligheten att förvärva ett fritidshus utöver det vanliga, en charmig bostad som byggts upp från grunden med mycket omtanke under de senaste tio åren, omgiven av härlig trädgård. Här erbjuds en öppen planlösning mellan kök, allrum och uterum, WC i anslutning till hallen, källare med värmeslingor i golvet, sovrum och lyxigt badrum med bastu-dusch samt ett mysigt loft. Bostaden har en totalarea om 86 kvm (ink. uterum, loft ej inräknat), den här mångsidiga stugan kan därför användas till så mycket mer än bara en fritidsbostad. Den nyligen installerade luftvärmepumpen hjälper till för att skapa ett optimalt inomhusklimat året runt. I det ljusa uterummet kommer du närmare inpå den grönskande trädgården, husets golvvärme sträcker sig även hit ut! Runt huset kan du följa solen på altanen som sträcker sig runt stora delar av bostaden. I trädgården finns ett förråd om 10 kvm med indraget vatten och avlopp, WC finns. Här är grunden förberedd för ytterligare 5 kvm som kan utnyttjas vid ett framtida friköp.

Stuga 48 har en eftertraktad placering i området, här skuggas inte tomten av skogen och det rinner en mysig bäck alldeles intill. Du behöver inte gå långt från parkeringen och får ett privat läge då huset ligger i utkanten av bebyggelsen. Området är lugnt och ligger granne med naturreservatet Sandsjöbacka. Man kan inte ana att man endast befinner sig ett stenkast från Kållered köpstad! Här bor du därför med promenad- och cykelavstånd till både affärer och Kållered station där pendeln samt ett antal bussar tar dig vidare. Med tåget är du vid Mölndals innerstad och Gallerian på endast 4-5 minuter samt Göteborg C på 14 minuter. Närmaste busshållplats ligger ca 7 minuter bort till fots.

Det pågår just nu ett arbete för att ta fram en ny detaljplan inom kommunen som möjliggör friköp av dessa nuvarande arrenderätter. Mer information väntas längre fram. Läs mer på https://ekasen.nu/

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan på förhand!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Mölndal

Kontakta mäklaren

Janina Berggren

HusmanHagberg Mölndal
Mäklare Janina Berggren, HusmanHagberg Mölndal
0726-66 99 30

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.