Nedre Trädgårdsgatan 20

Karlskoga, Karlskoga kommun Se på karta

1 695 000 kr

1 995 000 kr -15 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
81 m²
Biarea
36 m²
Tomtarea
1 025 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1914
Energiklass
F
Driftkostnad
57 789 kr/år

Varmt välkomna till Nedre Trädågårdsgatan 20!

I den mysiga villan med ett bra dubbelgarage välkomnas du in på entréplan av en praktisk och fin hall med bra förvaring och klädavhägning och där du når samtliga rum och våningar i huset. Det nya duschrummet med moderna och snygga ytskikt ger en bra och trygg känsla av att våtrutrymmet i bostaden är renoverad och klar för många år framöver!
Vidare på entréplan har du ett bra vardagsrum med utrymme för de möbler du vill ha i detta sociala utrymme och där du tänder braskaminen och bara tar de lugnt när du landar hemma efter en dag på jobbet.
Köket har ger dig möjligheten att på sikt sätta din egen prägel och layout som passar dig allra bäst. Vill du bygga till huset så är detta ett optimalt rum att utgå tillbygget från.

Övre plan erbjuder två stora sovrum med moderna och härliga ytskikt som ger dig känslan av lugn och avslappning när klockan är slagen mot att lägga sig för kvällen. Övre plan har ett praktiskt wc-rum där den mer privata våningen har egen toalett så du inte behöver ta dig ner en våning för att nå en toalett.

Till bostaden har du en balkong där du kan avnjuta morgonsolen där frukosten avnjuts och sedan på eftermiddagen och kvällen tar du dig ut till en inglasad altan mot baksidan där du kan skapa uteplats för grillkvällarna.

Dubbelgaraget på Nedre Trädgårdsgatan 20 är väldigt bra för dig som söker extra förvaringsutrymmen för dina tillgångar eller om du vill ha extra förvaring för annat. Det ena garaget har en betongplatta som grund som är perfekt för bilen eller motorcykeln och det andra garaget har naturmaterial som grund och är perfekt för båten eller släpkärran att förvara i.

Området vid Nedre Trädgårdsgatan 20 är ett väldigt populärt och attraktivt området med närheten till strandpromenad vid Möckelns strandlinje och bad- och café vid Näset. Med en kortare cykeltur eller en promenad når du motionsspåret, Aggerudsspåret, åt ena hållet och åt andra hållet Karlskoga centrum med dess rika utbud av butiker och restauranger.

Missa inte detta trivsamma boende i ett attraktivt området! Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga

Kontakta mäklaren

Andreas Persson

Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
Mäklare Andreas Persson, Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
+46709219762