Lefstadvägen 27

Kärna, Kungälv Se på karta

3 775 000 kr

Kommande försäljning
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
113 m²
Biarea
21 m²
Tomtarea
1 351 m²
Byggår
1998
Driftkostnad
16 381 kr/år

Nu finns möjligheten för dig som önskar bo i ett trevligt område med närhet till Kärna centrum, barnomsorg, hav, golfbana och bra kommunikationer.

Huset som är beläget på privat och lugn plats i utkanten av området utan störande genomfartstrafik bjuder på väldisponerade 113 kvm. Planlösningen är väl genomtänkt med de sociala umgängesytorna såsom kök och vardagsrum placerade ihop och separerade från husets mer privata del. Här erbjuds ett bra planerat kök med plats för rymligt matbord i det ljusa burspråket som vetter mot lummig del av trädgården, vardagsrummet i sin tur är välkomnande med kaminen som skänker extra värmekälla och höjer mysfaktorn - ett stort rum i vinkel som med enkla medel kan delas av till ytterligare ett sovrum vid behov, två sovrum, rymligt helkaklat badrum som även rymmer bastu, tvättstuga i anslutning till entrén, gästtoalett.

Trädgårdstomten som är plan och lättskött bjuder på en väl uppvuxen ligusterhäck, buskar, vackra planteringar med perenna växter av olika slag. Runt huset löper stensättningar och terrasser som erbjuder sittgrupper i olika väderstreck, allt efter tycke och smak om man söker sol eller skyddande skugga. Välj själv!
Fristående garage och isolerat förråd. Gott om förvaringsmöjligheter.

Ett mycket väl omhändertaget hus som också resulterar i ett bra besiktningsprotokoll. Välkommen på visning.

På bara några minuters promenad till busstationen tar du dig enkelt vidare med bra förbindelser till både Kungälv, Ytterby och Göteborg. Med Kornhallsfärjan tar du dig också enkelt och smidigt över till Göteborg.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv