Odlingsvägen 14

Kittelfjäll, Vilhelmina Se på karta
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
35 m²
Biarea
25 m²
Tomtarea
1 796 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2012

Välkommen till något unikt och väldigt tilltalande fritidshus. Gediget timmerhus med en trevlig komplement byggnad med relax och bastu, här kommer du att trivas!
Redan de första stegen in i stugan så möts du av den trivsamma öppna planlösningen. Här andas du in den väldigt gemytliga stämningen som möter oss innanför ytterdörren. De kraftfulla timmerväggar bidrar starkt till den oförfalskade invändiga miljön. Här harmonierar vardagsrum, matplats och kök fullt ut. Med en värmande braskamin strategiskt placerad i bortre hörnet.
Badrum med vattentoalett och duschkabin i anslutning.
Loftet bjuder på mycket personlighet och upp till 7 sovplatser. Med mysig avslutning som master bedroom. Vidbyggt förråd på ca 10,5 kvm.
Den utvändiga altanen (ca 25 kvm) erbjuder förutom vacker fjäll vy också en förbindelse till en byggnad som nog säkert kommer att utnyttjas frekvent. Relax med bastu som man naturligtvis vill åtnjuta i fjällvärlden! Stig på och njut!
Trots storleken på 35 kvm + 25 kvm biarea så känns allt välplanerat och funktionellt.
Dessutom som sig bör - ett nybyggt skoterförråd med samma fina timmerkänsla som huset!

Området är perfekt för dig som vill ha naturkänsla. Med närhet till Hotell Granen med rättigheter några hundra meter bort. Några kilometer till Kittelfjälls liftsystem och Värdshus.
Skoter kan du åka direkt från tomten. I omgivningarna finns det fina fiskevatten (Vojmån nedanför på gångavstånd), strövområden och svampmarker.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Umeå