Kungsleden 77

Klippans kommun Se på karta

995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
50 m²
Tomtarea
1 490 m²
Byggår
1964

På en mysig och naturskönt läge utanför Stidsvig längs Kungsleden ligger denna trevliga fastighet i en harmonisk miljö!
Hemtrevligt bostadshus med ett elegant sedumtak som fint smälter ihop med grönskan som omgivning. Bostadshuset är yteffektivt på 50 kvm och består utav 3 rok där man genom entrén direkt hamnar i ett luftigt och socialt vardagsrum där blickarna snabbt vänds mot en vacker eldstad (i dagsläget råder det eldningsförbud). Utöver samlingsplatsen så finns här badrum , två mindre sovrum och ett kök med utgång till en stor och härlig altan med en storartad utsikt, där du ni får plats med både matbord och loungemöbler. Här får hela familjen plats att njuta och trivas av en fantastisk natur.
Den stora härliga tomten ligger lugnt beläget i området och omges av fin grönska.

Vill ni bjuda över vänner och bekanta så finns där en trevlig gäststuga. Lägg därtill att här finns även ett generöst dubbelgarage med loft och friggebod.

26 minuter med bil når ni Ängelholm och 16 minuter Klippan.

Enskilt vatten och avlopp med grävd brunn och 3 kammarbrunn. Värt att tillägga är att fastigheten ingår i område för utbyggnad av kommunalt VA. Möjlighet att koppla in fiber till fastigheten.

Perfekt fastighet för er som drömmer att bo nära naturen och komma ifrån stadens stressiga vardag. Här kan man andas och njuta av en pittoresk omgivning.

Varmt välkommen att boka in er på visning, vi ses!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Klippan

Kontakta mäklaren

Martin Olofsson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Klippan
Mäklare Martin Olofsson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Klippan
0733242682