Nyproduktion

Valsäng 374

Klövedal, Tjörns kommun Se på karta

3 750 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
89 m²
Tomtarea
972 m²
Byggår
2021
Driftkostnad
33 510 kr/år
Nyproduktion

Äntligen kan vi presentera en nyproducerad villa på Valsäng 374. Perfekt för dig som drömmer om ett nytt och underhållsfritt hus i ett mysigt område på landet.
Bostaden är en enplansvilla från Hällingsjö, fördelad på tre rum och kök.

För den som köper huset ingår en bonuscheck/prisreducering för anläggning av tomt alternativt friggebod om 50 000 kr.

Huset är byggt enligt permanentstandard men passar lika bra som fritidshus året runt om man önskar det.
Tack vare den öppna och sociala planlösning finns här gott om utrymmen att samlas runt kök och vardagsrum. Välj att ställa in ett stort matbord eller ge lite plats för en stor och härlig köksö. Centralt i rummet finns en kamin.
Interiört erbjuds vitmålade väggar och på golvet finns genomgående vacker 1-stavs ekparkett. Badrummet är helkaklat med vitt kakel på väggarna och en ljust grå klinker på golvet, matchande klinker finns i entrén. Badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. I sovrummen hittar ni platsbyggda garderober och vid entrén finns fria ytor om man själv önskar sätta in en garderobsvägg.
Bostaden värms upp med vattenburen golvvärme via frånluftsvärmepump som är en trygg och kostnadseffektiv värmekälla. Till ytterdörren finns kodlås från Yale Doorman.

Det finns flera, både ekonomiska och praktiska, fördelar med nytt hus. Att behöva tänka på underhåll och renovering känns ganska långt bort samtidigt som ni slipper betala fastighetsavgiften under 15 års tid.

Tomten är plan med små bergsknallar som är otroligt fina att bygga in i en uteplats, bara låta de vara eller anordna rabatter kring. Här finns flera fina möjligheter för att anlägga uteplatser längst med huset i bl.a. både syd- och västerläge. På baksidan finns de vackra gråa bergen som omfamnar tomten och skyddar när höststormen kommer.

Fastigheten ligger inom detaljplanerat område. Största sammanlagda byggnadsarea på tomten är 200 kvm. Det innebär att det finns möjlighet till t.ex. utbyggnation, garage och förråd. Godkänt bygglov på förråd om 27 kvm finns redan.

För dig som önskar finns möjlighet att avnjuta sommaren här. Slutbesiktningen är godkänd.

Ni har endast "10 minuter till allt" - flera fina badplatser, mataffärer, bank, vårdcentral, restauranger mm. Till vackra Skärhamn och Kyrkesund finns naturnära cykelvägar enbart några minuter från huset. Andra sevärdheter i närheten är Valsäng strand, omtalade "Anna" vid Pilane gravfält samt vacker miljön och trevlig restaurang på Björholmen. Båtplatser brukar finnas lediga i Kyrkesund.

Se vidare under fliken "dokument", där hittar ni plan- och fasadritningar samt plankarta för området.

Välkomna på visning!

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Tjörn

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.