Knutby-Åsby 306

Knutby, Uppsala Se på karta

1 095 000 kr

1 495 000 kr -27%
Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
48 m²
Biarea
50 m²
Tomtarea
7 921 m²
Byggår
1942
Driftkostnad
17 240 kr/år
Antal besök
10 713
Dagar på Hemnet
27

Den här vackra byggnaden från 1942 ligger granne med Åsby lanthandel och fungerade tidigare som lagerbyggnad men är sen lång tid tillbaka en bostad för en mindre familj. Nuvarande ägare köpte fastigheten 1997 och har tagit väl hand om den sen dess. Taket är omlagt, solpaneler är installerat och husets allmänna status är god, dock är det hög tid för en köpare att måla ytterväggar och slutföra installationen av en förbränningstoalett alternativt investera i en ny avloppsanläggning. Huset erbjuder idag ett trevligt vardagsrum, kök, entré, duschrum, liten glasveranda samt en rejäl verkstad i entréplan. På övervåningen finns ett stort allrum med ryggåstak och stor rymd samt ett fint sovrum och en enkel toalett som ej är färdigbyggd. Det finns även en vedbod/förråd, mkt enkelt litet garage samt en matkällare.

Knutby samhälle med god service och kommunikationer ligger endast ca 2,5 km bort och här finns ICA Knuten, bensinmack, förskola, skola åk (FK-5) samt Knutby Krog. Buss linje 809 går frekvent till Uppsala.

SE GÄRNA LÄNKARNA: VR-visning & Helikoptervy under huvudbilden eller under dokument & länkar för att uppleva ytterligare en dimension av Knutby-Åsby 306 och landsbygden runt Knutby.

Välkomna att boka in er på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala