Sigfridsgränd 3

Köpingebro, Ystads kommun Se på karta

2 595 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
69 m²
Tomtarea
1 232 m²
Byggår
1938
Driftkostnad
33 089 kr/år
Antal besök
3 442

Välkommen till ett fantastiskt och charmigt hus i lugna Köpingebro belägen på Sigfridsgränd 3. Här möts äldre charm och karaktär med modern bekvämlighet! Denna bostad fördelar sig på 3 rum och kök om 69 kvm i ett och ett halvt plan med en stor och vacker trädgård på ett perfekt läge!

Bostaden är kärleksfullt vårdad och bevarar många av de ursprungliga detaljerna som ger bostaden dess unika personlighet. Du kommer att älska de vackra trägolven, de härliga vardagsrummet med braskamin, plats för större möblering och matbord. I anslutning till vardagsrummet ligger det härliga sovrummet som har ett naturligt ljusinsläpp och plats för stor säng samt garderober. Köket är otroligt praktiskt med stora arbetsytor goda förvaringsmöjligheter där man också bevarat den äldre charmen. Här bjuds det in till god matlagning för familj och vänner! Ovanvåningen har en öppen planlösning med fantastiskt ljusinsläpp, stora sociala ytor och plats för större soffgrupp vid den mysiga braskaminen.

En av många fantastiska egenskaperna hos Sigfridsgränd 3 är den stora och underbara trädgården. Här kan du njuta av utomhusaktiviteter, odla dina favoritväxter eller bara koppla av i det grönskande paradiset. Med gott om plats för lek och avkoppling är trädgården perfekt för att skapa minnen med familj och vänner. I anslutning till trädgården ligger även är det lilla gästhuset med toalett. Detta är perfekt för gäster eller att använda som ett separat utrymme för arbete, kreativitet eller rekreation.

Köpingebro är en charmig, lugnt och familjevänligt område som erbjuder en skön livsstil, samtidigt som du har nära till service och bekvämligheter. Det är en idealisk plats för den som söker det bästa av både landet och staden.

Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Ystad

Kontakta mäklaren

Einar Granberg

Bjurfors Ystad
Mäklare Einar Granberg, Bjurfors Ystad