Nymans väg 7

Krokom, Krokoms kommun Se på karta

1 325 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
93 m²
Biarea
8 m²
Tomtarea
1 053 m²
Byggår
1909
Driftkostnad
37 156 kr/år

På lugn gata har vi nu nöjet att erbjuda denna renoverade villa som passar perfekt för den mindre familjen. Barnvänligt och lugnt läge på lättskött, grönskande tomt. Både på den rymliga altanen och tomten har ni här ett perfekt läge med sol stora delar av dagen. Villan är mycket välplanerad med entréplan med sällskapsytor i form av renoverat rymligt kök tillsammans med vardagsrum med vedkamin som värmer gott. Lugna, privata delar på det övre planet med två sovrum och det stilrent renoverade badrummet med badkar. I det stora köket som renoverats i modernt lantlig stil är även praktiskt och genomtänkt med stor matplats vid fonster och en tvättstugedel. Luft/luftvärmepump installerad för låga driftskostnader som bidrar både med värme och kyla allt utifrån årstidens behov. Självklart är fiber också indraget, perfekt för hemmajobb i dessa tider.

Gott om utrymme för ved, trädsgårdsredskap och allt som kan tänkas behöva förvaras som villaägare i förrådslängan som är placerad på tomtgräns. Familjens bilar har även sin givna plats på den rymliga, grusade infarten.

Här bor ni med närhet till allt det fina serviceutbud som centrala Krokom erbjuder och skolor och förskolor inom kort avstånd. Fiskemöjligheter i finner ni ett stenkast bort i Indalsälven där ni även finner fina promenadstråk för långa njutbara promenader eller löpturer till exempel runt Krokomsviken eller i närliggande skogsområden.

Välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Östersund

Kontakta mäklaren

Fredrik Berglund

Bjurfors Östersund
Mäklare Fredrik Berglund, Bjurfors Östersund
0725299300