Saxtorpsvägen 222

Kvärlöv, Landskrona kommun Se på karta

1 395 000 kr

1 495 000 kr -7 %
Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
78 m²
Tomtarea
1 235 m²
Byggår
1929

Här finns chansen för dig som vill hitta ett fint litet hus på lantligt läge med stor potential!

Huset är fint beläget på stor tomt på ca. 1 235 kvm som utöver huset hyser ett friliggande garage. Garaget är byggt i trästomme med gjuten platta, och det finns även en smörjgrop i golvet. I garagebyggnaden ligger även tvättstugan.

Taxerat nybyggnadsår är 1929, men huset är med all säkerhet äldre än så. Vilket de karakteristiska dragen i byggnadstypen med lågt i tak, synliga takbjälkar och grundläggningen vittnar om. Huset genomgick en större renovering av tidigare ägare för ca. 15 år sedan då bland annat nytt kök sattes in och elen drogs om. Nuvarande ägare har under året målat om huset, målat om taket och allmänt sett över exteriören. Huset har en del renoveringsbehov.

Huset är perfekt för den som söker ett genuint boende lugnt och fint beläget med stor potential. Kvärlöv ligger vackert beläget mellan Landskrona och Kävlinge omgivet av de skånska fälten och åkrarna, samtidigt centralt i Öresundsregionen. Du bor lantligt men nära till allt. E6/E20 nås på 5-6 minuter och du tar dig till Malmö på ca. 30 min och Helsingborg på 25. Tågförbindelse med Pågatågen finns i Dösjebro som ligger ca. 10 min. cykelväg bort.

Fastigheten säljes med friskrivningsklausul.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Landskrona

Kontakta mäklaren

Philip Törnmalm

Fastighetsbyrån Landskrona
Mäklare Philip Törnmalm, Fastighetsbyrån Landskrona
073-785 62 89