Söderled 24

Kvarnbyn, Kristinehamns kommun Se på karta

1 350 000 kr

1 695 000 kr -20 %
Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
79 m²
Biarea
34 m²
Tomtarea
833 m²
Byggår
1923
Energiklass
E
Driftkostnad
51 379 kr/år

Det är något unikt med huset på Söderled 24. Kanske är det det charmiga köket med sitt schackrutiga golv, sitt skafferi och sin gamla vedspis, eller kanske är det det fristående, inglasade uterummet med sin stora, mysiga altan som bjuder in till avkoppling under äppelträden? Oavsett vad det är, är det inte svårt att känna sig som hemma här. Här flyttar ni in i ett litet men välplanerat hem om totalt 113 kvadratmeter som värms upp av en luft/vattenvärmepump från 2013 som ger en låg driftskostnad.

Huset är vackert beläget på en rogivande och härlig hörntomt med många äppelträd, soligt sydvästläge och stora gräsytor. På tomten finns också ett stort uthus med garage och goda förvaringsmöjligheter, och inte minst ett otroligt mysigt uterum som kan funka som gästrum och som har en stor altan i anslutning som blir den självklara platsen för umgänge med familj och vänner och för avkoppling. Tröttnar du på solen kan du lägga dig i hängmattan under äppelträden en stund.

Det här hemmet är som gjort för den som ställer höga krav på den omkringliggande boendemiljön och kan passa såväl för den lilla barnfamiljen som för det unga paret som söker sitt första gemensamma hus. Här bor ni i natursköna områden med gångavstånd till bland annat Maxi och Kvarndammen. I Kvarndammen hittas bland annat badsjö, härliga gräsytor och fina grillmöjligheter. För lata dagar tar ni svängen förbi något av hamburgarhaken.

Ett gemytligt hem med mycket karaktär i trivsamma kvarter. Missa inte Söderled 24 - anmäl intresse redan nu!

Besiktning är gjord och protokoll skickas på begäran.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn

Kontakta mäklaren

Emma Acklund

Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
Mäklare Emma Acklund, Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
0790981884