Nyproduktion

Yttre Långviken

Långviken, Umeå Se på karta

3 821 100 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
95 m²
Tomtarea
1 925 m²
Nyproduktion

I Långviken har du nu chansen att förverkliga ditt drömboende. Här bor du med naturen in på knuten och med vacker utsikt över Tavelsjön.

På den här tomten kan ni t.ex. bygga Villa Kalmar som är en av våra mest sålda husmodeller. Huset har en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök som skapar en härlig känsla av rymd. I husets andra halva ligger sovrummen samlade nära både badrum och klädvård.

Övervåning inreder ni nu eller när det passar er. Med inredd övervåning kan huset få upp till hela åtta rum och kök.

Priset 3 771 100 kr inkluderar nyckelfärdig bottenvåning. I priset ingår invändig vit trappa till den förberedda övervåningen, aluminiumfönster, fönster i gavelspetsar på de övre våningsplanet, parkettgolv från Kährs och vitvaror från Bosch. Även byggherreavgift som anlutning till vatten och avlopp, pantbrev och lagfart ingår i priset. Boendekostnad inklusive ränta och exklusive amortering beräknas till 6 434 kr vid 15% kontantinsats. I samarbete med Nordea kan vi ordna finansiering med två års amorteringsfrihet. För fullständig beskrivning av kalkylerna, vänligen kontakta oss.

I Långviken bor du i en naturskön miljö, nära både skog och vatten, endast 2 mil från Umeå centrum. I Tavelsjö finns det mataffär, bensinstation, värdshus, förskola samt skola (1-6). Ca. 150 meter från tomtområdet ligger busshållplats som trafikeras av länstrafiken med dagliga turer in till Umeå.

Läs mer om bostaden
OBOS Sverige

Kontakt

Mattias Förare

OBOS Sverige
076-131 48 34