Byåkersvägen 8

Lerbäckshult, Ängelholm Karta & restider

795 000 kr

895 000 kr -11%

Villaicon_villa_inactive

En mycket charmig fastighet med riktig "stugkänsla" i natursköna Lerbäckshult. Här bor du i ett klassiskt rött trähus med vita knutar, med skogen som närmsta granne. En mycket välbevarad stuga med bland annat två sovrum, uterum, trädäck och en stor trädgård. På kort gångavstånd finns en gemensamhetsanläggning där du som boende har tillgång till bland annat pool, bastu, tennisbana, fotbollsplan och boulebana. En mycket uppskattad anläggning hos de boende! Byn är belägen cirka två kilometer från Västersjön på Hallandsåsens sydsida strax utanför Hjärnarp, några kilometer från den halländska gränsen. I närheten finns mycket fina promenadstråk i härliga naturmiljöer bland öppna fält och blandskog med stora inslag av bok. Närmsta närliggande byar är Faxeröd och Ugglehult.

Ett ypperligt läge för dig som vill bo i denna oas i mysiga Lerbäckshult. Varmt välkommen på visning önskar Mäklarhuset!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Boarea
57 m²
Tomtarea
927 m² tomt
Antal rum
3 rum
Driftkostnad
15 725 kr/år
Byggår
1977
Räkna på boendet
  • Tisdag 27 jun Spara
    Välkommen på visning – för tider,mer info och anmälan gå till Mäklarhusets sida
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Byåkersvägen 8 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
795 000 kr
Driftkostnad
15 725 kr/år

Statistik

9 998
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 127 dagar sedan, den 15 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Till salu i närheten

Guider & Tips