Mikaelsstrandsvägen 18

Lilla Askerön, Tjörn Se på karta

3 000 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
62 m²
Biarea
8 m²
Tomtarea
1 530 m²
Byggår
1973
Driftkostnad
21 700 kr/år
Antal besök
5 787
Dagar på Hemnet
4

Havsutsikt, båtplats och promenadavstånd till salta dopp är ofta kunders önskan när de letar fritidshus. På Mikaelsstrandsvägen 18 uppfylls samtliga tre kriterier! I området bor även många permanent. Framför huset har vi en altan med kvällssol, på huset baksida en insynsskyddad trädgård.

Den omedelbara närheten till både havet och förtrollande vacker natur gör att Mikaelsstrandsvägen alltid varit en populär adress. Huset ligger fritt med havet strax nedanför och den tillhörande båtplatsen vid den gemensamma bryggan promenerar man till på mindre än tre minuter. Där finner ni även sandstrand samt en trevlig grill- och umgängesplats.

Invändigt möts man av generös takhöjd, stora fönsterpartier och spännande planlösning. Här finns två sovrum, badrum vardagsrum/kök med generös takhöjd utbyggt 2000.

Om somrarna blir altanen som ett extra rum och här spenderar man gärna tid i en skön korgstol med en uppfriskande dryck i glaset och kvällssolen i ansiktet. I allrummet finns en centralt placerad braskamin som både hjälper till med uppvärmningen och höjer mysfaktorn under årets lite kallare period.

Varmt välkomna till en plats där man kan man förverkliga drömmen om ett aktivt fritidsliv vid havet med alla möjligheter till båt- och vattensport. Dessutom finns en gemensam fotbollsplan i området som är mycket uppskattad av både vuxna och barn.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Tjörn

Kontakta mäklaren

Visningstider

  • 27
    sep
    Sön 27 sep kl. 11:00–12:00
    Anmälan krävs, boka här eller kontakta ansvarig mäklare. Välkomna!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.