Skeppsgossevägen 7

Lillängsdal, Värmdö kommun Se på karta

3 800 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
52 m²
Tomtarea
1 500 m²
Byggår
1959
Driftkostnad
26 500 kr/år

Med ett högt och soligt läge i populära Lillängsdal ligger detta trivsamma hus. Stor altan i bästa läge mot väster. Här ligger solen på större delen av dagen till sen kväll. Intill huset, vid uppfarten, finns en isolerad friggebod om 15 kvm som byggts så sent som 2016. På uppfarten finns generös plats för ett flertal bilar.

Huset består av tre rum plus loft. Väl innanför dörren finns en lite hall, kök, två sovrum varav ett är betydligt större. Badrum med äldre ytskikt där WC, dusch och tvättställ finns. Vardagsrum samt ett inrett sovloft med plats för dubbelsäng. Ett flertal fönsterpartier i vardagsrummet och ryggåstak med synliga bjälkar skapar ljus och en känsla av rymd. I vardagsrummet finns även en trivsam öppen spis med braskassett. Separat mindre källare finns med full ståhöjd. Till fastigheten finns även ett flertal praktiska förrådsutrymmen. Lillängsdal är ett prioriterat förändringsområde vilket innebär att kommunalt vatten och avlopp planeras till området. Planarbete bedöms kunna påbörjas 2026.

Med fem minuter promenad når du områdets badplats och bryggorna. Badplatsen erbjuder fin sandstrand och inte minst en vedeldad bastu. Intill badstranden finns områdets båtklubb där du som fastighetsägare har förtur till egen båtplats. Fastigheten ligger utanför planlagt område vilket möjliggör större byggnation.

Huset är besiktigad och säljaren skall teckna en dold-fel-försäkring. Allt för en trygg bostadsaffär!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö

Kontakta mäklaren

Marcus Folmer

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö
Mäklare Marcus Folmer, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö
070-226 91 53

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.