Flintstensvägen 3

Lindome, Mölndal Se på karta

3 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
75 m²
Biarea
55 m²
Tomtarea
870 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1947
Driftkostnad
23 797 kr/år
Antal besök
7 928
Dagar på Hemnet
10

Med högt, insynsskyddat läge på Flintstensvägen i attraktiva och mycket barnvänliga Valåsdalen kan jag nu erbjuda denna trevliga 1-plans villa med natur, badsjöar och löparslinga runt knuten. Skola och förskola ligger på gångavstånd och pendeltåget ett stenkast bort.

Husets totalt 130 m² fördelar sig på två plan.

Entréplanet inrymmer ljust kök med matplats vid fönster, badrum med dusch och klädvårdsdel, allrum med utgång till terrassen samt två sovrum. Det ena sovrummet har tidigare varit två, vilket enkelt går att återställa.

Källaren som nås från utsidan har flera förrådsutrymme.

Vid infarten till huset finns plats att parkera flera bilar.

En insynsskyddad, väl tilltagen terrass i västerläge tillsammans med en tomt som gränsar direkt mot grönområde gör inte saken sämre.

Området är lugnt och ostört samtidigt som det har nära till bra förskolor, skolor, goda kommunikationer i form av bl.a. pendeltåg och ett bra utbud av affärer och service i Lindome Centrum. Huset som ligger med insynsskyddat läge erbjuder en lättskött och härlig tomt och en terrass i västerläge för trevliga grillkvällar. I området hittar du underbar natur med motionsspår, strövområden och på bekvämt cykelavstånd finner du flera badsjöar.

Välkommen att boka in dig på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Mölndal

Kontakta mäklaren

Visningstider

  • 21
    sep
    Imorgon kl. 15:45–18:15
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.