Vadholmavägen 15

Ljusterö, Österåkers kommun Se på karta

2 850 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
73 m²
Biarea
85 m²
Tomtarea
2951 m²
Byggår
1968
Driftkostnad
25 223 kr/år
Antal besök
3 709
Dagar på Hemnet
25

I lugna Vadholma strax intill havet omhuldad av ståtliga furor öppnar en helt magisk fastighet upp sig. Stora öppna plana gräsytor, spännande nivåskillnader för fantastiska möjligheter, söderläge och ett unikt privat läge då fastigheten ligger omgärdad av samfällighetens marker.
Det trevliga huset som från början endast var ett fritidshus har med åren byggts till och isolerats för att ge möjlighet till vistelse året runt.
Här finns ett rymligt kök med vedspis bla, ett väl fungerande badrum, eldstad i vardagsrummet och flertalet rum i entréplan och källardelen som ger nästa ägare stora möjligheter.
Då gäster kommer på besök eller barnen vill ett eget krypin finns ett gästhus om ca 12 kvm och bilen ges plats i det enkla men fina garaget med intilliggande redskapsförråd/vedskjul.

Som nästa ägare bor du här i lugna och lummiga kvarter, njut av tystnaden, känn doften av skog och hav då brisen ligger på, promenera längs strandlinjen och upptäck många fina badmöjligheter. Waxholmsbolaget angör vid Örans brygga dit du med enkelhet promenerar, hur trevligt är inte det att komma sjövägen från och till Stockholms stad! Här finns även möjlighet till båtplats i Gässvikens båtklubb.
För den aktiva har du promenad och cykelavstånd till Laggar IP där det finns tennis, padel och fotbollsplan med naturgräs bla. Rullar du vidare med cykeln når du populära Linanäs som erbjuder trevliga restauranger vid vattnet och en sjömack som utöver drivmedel även har ett utbud av grönsaker, livsmedel mm.

För den som vill utveckla det befintliga boendet ligger denna fastighet utanför detaljplanelagt område och övrig bebyggelse ses som vägledande.

Varmt välkomna på visning av denna fina fastighet med många möjligheter

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Åkersberga

Kontakta mäklaren

Lena Strand

Svensk Fastighetsförmedling Åkersberga
Mäklare Lena Strand, Svensk Fastighetsförmedling Åkersberga
+46709997719