Lövheden 149

Lövheden, Haparanda kommun Se på karta

395 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
86 m²
Biarea
41 m²
Tomtarea
5,1 ha
Byggår
1936
Driftkostnad
43 900 kr/år

Ett mysigt 1 ½ planshus med tillhörande gårdslänga och garage. Här finns möjligheten att förvärva ett trevligt boende i naturskön och fridfull miljö. Till fastigheten hör dessutom ca: 5 hektar skogs- och ängsmark. Egendomen är taxerad som lantbruksenhet, jakträtt ingår!

Välkommen till Lövheden 149!
Här kan man leva mitt i naturen men ändå ha omvärldens bekvämligheter nära, endast ca: 30 km till centrala Haparanda. Njut av den lantliga luften med familj och vänner. Bostadshus, gårdslänga med garage och läget är bra - med närhet till Torneälven och naturen finns möjligheter för hela familjen att trivas här.

Lövheden - Det perfekta stället för den naturintresserade. Här finns närheten till bland annat bärplockning, jakt och Torneälven ligger inte långt bort från den egna tomten och dessutom endast 7 km till Matkakoski, 13 km till Kukkolaforsen - läget är helt perfekt bland annat för den fiskeintresserade. Haparanda når du med en enkel bil eller bussresa och i området finns förskola, skola, busshållplats och fina skogspartier.

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haparanda

Kontakta mäklaren

Anders Vittikko

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haparanda
Mäklare Anders Vittikko, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haparanda