Lövskärsvägen 550

Lövskär, Luleå kommun Se på karta

2 975 000 kr

Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
63 m²
Biarea
25 m²
Tomtarea
1 120 m²
Byggår
1940
Energiklass
E
Driftkostnad
21 027 kr/år

Ombonad, stilren fräsch liten villa / fritidshus med året-runt standard, alla bekvämligheter. Idylliskt läge med lagom många grannar där alla ligger avskilda och du får din egna privata sfär. Gemensam badstrand och brygga på stenpir med båtplats
Högt läge på tomten med väl tilltagen trädäckad altan och fri utsikt över havet, 2:a raden men ändå så nära. Öppen, ren tomt som är lättskött och som du själv pryder med sommarblomster i säsong.

1 plans hus med en boyta på 63 m² där stommen härrör från 1940 men som är helt om- och tillbyggd 2005, modernt och stilrent i ljusa toner, mycket trivsam inredning. Härligt sällskapsyta med allrum & kök i ett med braskamin strategiskt placerad närmare entrén och vidare två sovrum samt badrum med dusch. Rymlig gavelaltan med markis och räcke runt om, i bästa sydvästläge samt trapp som leder ner till uteplats på entrésidan i söderläge!

Gemensamt vatten från borrad brunn, året-runt med elslinga. Avlopp "Eco-box" 3-kammarbrunn, godkänd. Fristående vedeldad bastu med liten altan samt ett "enkelt garage".

Förbesiktigad "Trygg överlåtelse" med försäkring för Dolda Fel. Tryggt för både säljare och köpare!

Se under filer: Panoramafoto (360 °) på tomten samt inomhus!

Läs mer hos mäklaren
Lis-Marie Pettersson Fastighetsmäklare

Kontakta mäklaren

Lis-Marie Pettersson

Lis-Marie Pettersson Fastighetsmäklare
Mäklare Lis-Marie Pettersson, Lis-Marie Pettersson Fastighetsmäklare