Stora Lycke 190

Lycke, Kungälvs kommun Se på karta

2 695 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
78 m²
Biarea
26 m²
Tomtarea
1 315 m²
Byggår
1955
Driftkostnad
12 500 kr/år

Välkommen till ett mysigt boende i lantlig miljö med närhet till havet! På rofylld och insynsskyddad tomt med havet som ligger ett stenkast bort erbjuds ett mysigt boende väl anpassat efter den vackra naturen.
Fastigheten är stillsamt placerad på upphöjd tomt med solljus hela dagen. Fristående och isolerad gäststuga med egen uteplats. Lättskött tomt i olika etager med vackra buskar, perenna växter och skogen alldeles inpå knuten. Här bor ni med närhet till vacker natur och havet.

På endast 15 minuters gångväg når ni havet och Lycke Småbåtshamn men den fina kvarnen. På vägen passerar man också Lycke Kyrka där det anordnas olika evenemang så som gudstjänster, musikevenemang osv. Lycke ligger med närhet till Marstrands rika utbud, flera dagis och bra skolor samt båthamnar och golfbanor inom kort avstånd. Ett barnvänligt område med flera barnfamiljer.

För ytterligare information kontakta ansvarig fastighetsmäklare. Välkommen på visning!

Lycke är ett naturskönt och uppskattat område, med vackra promenadstråk, som ligger mellan Kärna och Tjuvkil med skog, hav och mark som granne. Kärna, ca 5,7 km bort, erbjuder div. service som mataffär, bensinmack, blomsteraffär, kiosk, pizzeria samt frisersalonger. Därtill finns populära skolor samt goda kommunikationer. Göteborg ligger ca 35 minuter bort med bilen. I närheten ligger Tofta Herrgård med både bl a ridning samt spa och i området finns även uppskattade Lycke Golfbana som sträcker sig längs vattnet.

Kärna Skola (F-6) och Kärna Friskola (F-9) ligger mitt i Kärna. I Ytterby finns även Ytterbyskolan, Kastellegårdsskolan och nya Sparråsskolan för klass 7-9.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv

Kontakta mäklaren

Yvonne Karlsson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
Mäklare Yvonne Karlsson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
0704-241625