Träleberg 104

Lysekil, Lysekils kommun Se på karta

3 750 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
82 m²
Biarea
50 m²
Tomtarea
3 188 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1947
Driftkostnad
28 404 kr/år

Drömmer du om ett lugnt och skönt liv på landet men ändå inte vill ge avkall på bekvämligheten att bo nära stan och allt vad den har att erbjuda? Då är denna unika fastighet i Träleberg något för dig!

Här bor man mitt i den vackra naturen med närhet till, hästhagar, hav och kala klippor samt vacker grönskande skog med gott om promenadstråk men också med direkt närhet till Lysekils stad med mataffärer, restauranger och service.

Den strax över 3000 kvm stora tomten består idag av två separata fastigheter och här finns en helt fantastisk och ljuvlig trädgård med parkkänsla av sällan skådat slag! För dig med stort trädgårdsintresse är detta en sällsynt möjlighet och exceptionell plats att både förvalta och förädla.
Men här finns också möjligheterna för dig som uppskattar en något mindre fastighet då man enkelt kan avyttra en del av tomten som redan är avstyckad eller varför inte bygga ytterligare en byggnad antingen för övernattande gäster eller familjen som kommer på besök? Bara fantasin sätter gränserna!

Det mycket gemytliga huset, från slutet av 40-talet, inrymmer på entréplan kök samt sociala ytor, på övre plan återfinns sovrummen och badrum och i källaren finns flertalet funktionella utrymmen. Bostaden passar lika bra för dig som är ute efter ett permanentboende som ett fritidsboende som kan nyttjas året runt. Bergvärme ger låga driftskostnader.

Missa inte att ta del av texten under rubriken "Säljaren berättar" samt filmen från fastigheten som ligger under länkar!

Varmt välkommen på visning i ett mysigt hus med en trädgård som är något utöver det vanliga! Bör upplevas på plats!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Lysekil

Kontakta mäklaren

Åsa Larsson

Fastighetsbyrån Lysekil
Mäklare Åsa Larsson, Fastighetsbyrån Lysekil
070-5456320
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas