Lagnövägen 4

Malmköping, Flen Karta & restider

1 395 000 kr
VillaVilla

Här finns nu ett trivsamt fritidshus för avkoppling året runt med ca 550 meter till strandbad och båtbrygga och ca 100 meter till områdets lekplats!

Bakom fint rödmålat plank vid infarten finns detta riktigt trevliga fritidshus med en härlig altan i vinkel vid husets södra och västra sida. Vidare bjuds på två sovrum, allrum med braskamin, kök med matplats, duschrum med tvättmaskin och en separat toalett.

Gästhus med ett rum, liten hall, arbetskök med indraget sommarvatten, och en klädkammare som skulle kunna göras om till tvättrum. I anslutning finns snickarbod och TC.

En skyddad blandtomt med härliga uteplatser, fruktträd och bärbuskar.

Välkommen på visning!

Fållökna är ett trevligt område med ca 5 km till service i Malmköping. Området har två badplatser, den närmaste som tidigare nämnts ca 550 meter från huset och till den andra badet i sjön Nedingen är det ca 600 meter. Det finns boll- och spelplan i området och det anordnas midsommarfirande och sommarfirande av Fållökna Samfällighetsförening. Naturen i och omkring Fållökna är vacker med sitt småbrutna sörmlandslandskap med en blandning av odlingsmark, sjöar och djupa svampskogar. Gå gärna in på www. fallokna.se för mer information.

Det närmaste samhället Malmköping är en mycket charmig köping med bevarad 1700/1800-talskärna. God service med affärer, matbutiker, bank, systembolag, krogar, antikvitetshandlare, vårdcentral, och apotek. Dessutom finns här goda busskommunikationer samt som fotbollsplaner, slalombacke, tennisbanor, boulebana och stort strandbad.

Ungefär 2 mil till all service och järnvägsstationen i kommunhuvudorten Flen (60 min Sthlm). För den golfintresserade är det ca 2,5 mil till Norrtorps 18-håls golfbana. Bilvägen till Stockholm ca 11 mil.

Läs gärna mer om Malmköping på www.malmkoping.nu

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
60 m²
Biarea
12 m²
Tomtarea
2 085 m² tomt
Antal rum
3 rum
Driftkostnad
27 558 kr/år
Byggår
1975
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Lagnövägen 4 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 395 000 kr
Driftkostnad
27 558 kr/år

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

5 742
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 50 dagar sedan, den 2 augusti 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Prisutveckling

illustration_step9
Är du nyfiken på att veta mer om området?

Guider & Tips