Spilhammarvägen 29

Mariannelund, Eksjö kommun Se på karta

2 250 000 kr

2 500 000 kr -10 %
Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
75 m²
Byggår
1650

Har vi inte alla drömt om ett eget sommarcafé på en egen ö?
Nu finns äntligen möjligheten att kunna förvärva en helt unik fastighet, inte bara en ö, utan två omgivna av vackra sjön Åsjön.

Hör lövträdens kronor susa, fåglarna kvittra och vattnet brusa. Kringelikrokvägen leder in genom skogsdungen. Allra längst bort där den lilla vägen tar slut ligger ett hus insmuget bland träden och med vattnet slingrandes omkring sig. Ett närapå hemligt paradis där den timrade stugan från 1650 talet fint smälter in i miljön. Stugan om 75 kvm fördelas på 3 rok med en njutbar och vacker sjöutsikt över Åsjön. Vackra originalattribut såsom timrade väggar, träplankgolv och träbjälkar genomsyrar bostaden. Den centrala platsen i stugan är allrummet där både sjöutsikten från den stora terrassen och den fungerande öppna eldstaden inne i stugan ger njutning för själen. Sovrummet ger gott om plats för dubbelsäng samt ytterligare förvaring. Köket är arbetsvänligt och inne i stugan finns även ett separat grovkök. Två toaletter, förråd samt en övervåning/loft med ett sovrum. Nyinstallerat kommunalt vatten och avlopp.

Trädgården - Kuperad men lättskött trädgård med minigolfbana. Öarna ligger i ett vindskyddat läge med sol från morgon till kväll. Favoritplatsen - den stora altanen att avnjuta sommarkvällarna på med solen går ner i horisonten. Detta smultronställe har stor potential och erbjuder verkligen en köpare att förverkliga sin dröm. Den vackra strandtomten har en area om 2208 m² med närhet till sandstrand, egen badbrygga och badplats. Närhet till livsmedelsbutik och centrum finner vi i Mariannelund ca 2 kvm ifrån fastigheten.

Här är bostaden för dig som vill bedriva verksamhet. Fastigheten "Sommartorpet" har bedrivits som sommarcafé och kan säljas tillsammans med verksamheten för den intresserade. Här finns möjlighet till förändring och utveckling. Inga dörrar är stängda, bara du som vet hur din Dröm ser ut? Varmt välkomna till Spilhammarvägen 29 - där Din dröm kan bli sann.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby

Kontakta mäklaren

Edyta Hammar

Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby
Mäklare Edyta Hammar, Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby
+46768035487