Albano 375

Märsta, Sigtuna Se på karta

2 700 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Gård utan jordbruk
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
68 m²
Tomtarea
9 036 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1909
Energiklass
D
Driftkostnad
17 142 kr/år
Antal besök
15 156
Dagar på Hemnet
12

Varmt välkommen till en villa om tre rum och kök på Albano 375! Här stiger du in i ett inbjudande och väldisponerat hem om 68 mycket välskötta kvadratmeter med härlig atmosfär, mycket karaktär och bra planlösning. 

Det första som möter dig i huset är en liten och funktionell hall med klädhängare. Längre in finns ett stort och socialt kök. Badrummet är fint och funktionellt med toalett, dusch, kommod, handfat, tvättmaskin, torktumlare.

Den stora, lummiga och barnvänliga naturtomten som hör till huset har stora gräsytor, vackra björkar och många soltimmar. Här finns även ett dubbelgarage med goda förvaringsmöjligheter samt en mysig och insynsskyddad altan med trätrall, lättmöblerade ytor och sol hela eftermiddagen och kvällen. Drömmer ni om att ha hästar på tomten? Det finns en stor lada om 116 kvm med loft som man kan inreda till stall. Kort promenad via skogen finns åkermark som kan arrenderas och användas som hagar. Ladan är renoverad och isolerad, idag hyres den ut som lager och genererar hyresintäkter på 62 520 kr/år. Hyresavtalet kan sägas upp med en månads uppsägningstid. En bättre beskrivning av ladan ligger under dokument.

Här erbjuds ett perfekt läge för dig som vill bo på landsbygden och samtidigt ha tillgång till det vardagen kräver. Med ett naturnära, familjevänligt och vackert läge i Albano är livet på landet enkelt.

Två förskolor och en F-6 grundskola i närområdet

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Sigtuna/Märsta