Kustvägen 145

Mellbystrand, Laholms kommun Se på karta

8 900 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
134 m²
Biarea
50 m²
Tomtarea
996 m²
Byggår
2014
Driftkostnad
32 320 kr/år

Välkommen till denna arkitektoniska dröm som med sitt skick, storlek och utformning är det utmärkta hemmet för familjen som ställer höga krav på hur och var de vill bo.

Denna påkostade villa ritades av arkitektfirman ISRENN. Alla detaljer och material har valts med precision och känsla som tillsammans med funktionella lösningar och modern teknik skapar detta smakfulla hem som verkligen sticker ut. Här samspelar inne- och utemiljön på ett harmoniskt sätt där de stora fönsterpartierna låter trädgården bli en del av rummet. Det är onekligen en speciell känsla här och oavsett var i huset man befinner sig och tittar ut, nås man av samma takt och sobra känsla.

Den inbjudande känslan i bostaden gör sig påmind redan i entrén med fina ljusinsläpp och rymd. Väl inne i bostaden välkomnas man av en väldisponerad planlösning som inbjuder till sociala sammanställningar med öppen planlösning mellan vardagsrum, matplats och kök. Denna del får anses vara husets hjärta och här njuter man av härligt ljusinsläpp, blå himmel och grönskande miljöer. Här är livet verkligen förknippat med kvalitet! Köket är påkostat och fullutrustat med en komplett maskinpark. En stor social "köksö" är vänd mot matplatsen och vardagsrummet. Förutom de väl tilltagna ytorna får man dessutom njuta av en rejäl takhöjd och fantastiskt ljusflöde, något som är genomgående för hela bostaden.
Vidare in ligger master bedroom med sitt "en suite" badrum. I anslutning finns klädkammare samt badrum med dusch, bad och toalett. Vidare huserar entréplan ett rymligt klädvårdsrum/groventre och tvättstuga. Här finns givetvis bra arbetsytor och gott om förvaring. Öppna fönsterpartierna och avnjut frukosten på den härliga terrassen med morgonsol.

Bostadens trädgård har planerats för att vara vacker året om och passar husets karaktär. Känslan är ren och signeras av ett stilla lugn. Grönskan ramar in tomten och på fastighetens uppfart finns plats för flera bilar och goda förvaringsmöjligheter i det anslutande garaget. På uteplatserna i söder och västerläge i anslutning till bostadens sociala sällskapsutrymme njuter man av sena sommarkvällar och verkligt badrocksavstånd med en mindre promenad till salta dopp i havet och stranden.

Som ägare av detta hem får ni njuta av en bostad med ofantliga attribut. Sannerligen ett unikt tillfälle att förvärva en bodröm!

Välkomna att boka er privata visning!
RING: Per Emilsson 070-672 82 23 - [email protected] Håkan Danfors 070-672 28 50 - [email protected]

Läs mer hos mäklaren
Danfors Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Håkan Danfors

Danfors Fastighetsförmedling
Mäklare Håkan Danfors, Danfors Fastighetsförmedling
0430-282 50