Skåpesund 85

Mjörn, Tjörn Karta & restider

1 975 000 kr
VillaVilla

Kanske känner du redan till Skåpesund 85 då nuvarande ägare driver Katrin´s B&B här.

Boningshuset är välplanerat och inrymmer kök och allrum, badrum med dusch och två sovrum. Rymlig entréhall med platsbyggda garderober. Dessutom erbjuds ett inrett loft med möjlighet för två sovrum till tonåringarna. En krypgrundsavfuktare installerades sommaren 2019.

För uthyrning finns här två mindre stugor, varav den ena är inredd med pentry. Verksamheten har varit aktiv i 2 år och intresset för att hyra en stuga på tomten har varit stor. Säljarna har haft förfrågningar om uthyrning under hela året men under sommaren brukar det vara fullbokat. År 2018 hade de intäkter på 90.000 kr.
Som köpare kan ni själva välja om ni önskar spinna vidare på ett eget B&B eller om ni vill ha hela fastigheten "för er själva".

Tomten är generös till storleken för både lek, spel och odlingsintressen. Ett altandäck som erbjuder sociala ytor med plats för utemöbler och grill. Här finns också en snickarbod/förråd. Gott om parkeringsplatser på uppfarten.

Skåpesund är ett utav de smala sund som leder in i Stigfjorden och det är även här målgången för seglartävlingen Tjörn Runt arrangeras varje år. I Stigfjorden finns flera vackra naturreservat och med båt är det inte heller långt till mysiga, mindre skärgårdssamhällen så som bl.a. Björholmen och Mollösund.

Här bor man lika bra året om som endast om sommaren då området lever upp lite extra. Från fastigheten har du gångavstånd till badplats i Tranviken. Förutom närheten till havet och Stigfjordens naturreservat har man dessutom cykelavstånd till Sundsby Säteri med gårdscafé, restaurang och butik där det årligen anordnas både skördefester och julmarknader.
Endast 15 minuter från Stenungsund och 45 minuters bilväg från Göteborg. Bra kommunikationer med buss, ca 50 m bort. Myggenäs med stor mataffär - bank - vårdcentral - gym etc. och även Varekil nås inom 10 minuters körtid.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
100 m²
Tomtarea
2 025 m² tomt
Antal rum
3 rum
Driftkostnad
35 100 kr/år
Byggår
1956
Räkna på boendet
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Skåpesund 85 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 975 000 kr
Driftkostnad
35 100 kr/år

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

4 548
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 6 dagar sedan, den 14 augusti 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Prisutveckling

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Guider & Tips