Hulta Gunnarstorp 520 & 523

Motala, Askersunds kommun Se på karta

1 595 000 kr

1 750 000 kr -9 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
71 m²
Biarea
4 m²
Tomtarea
3 918 m²
Byggår
1909
Energiklass
E
Driftkostnad
37 699 kr/år

Nu saluförs det här mysiga torpet med bland annat gästhus och stall!

Försäljningen avser både ASKERSUND HULTA 1:27 & 1:28.

Här finns chansen att köpa en enkel och liten hästgård eller alternativt ha det som sommarställe. Den här lilla gården ligger perfekt placerad för att pendla till både Motala och Askersund.

I torpet finns ett stort vardagsrum som är husets hjärta, här finns en effektiv eldstad som värmer upp huset. Vidare från vardagsrummet når man köket, skafferiet samt groventrén. Uppe på övreplan finns WC och två sovrum med rymliga kattvindar. Här är det genomgående fina trägolv och tidstypiska detaljer! Takhöjden i torpet varierar mellan 1,85-1,90 m.
Gäststugan är uppdelad i två delar. Den ena är mer av en bostadsdel där det finns ett kök samt två rymliga rum medans den andra delen består av duschrum/tvättstuga och ett mysigt hobbyrum!

Vidare ute på gården finns en lummig trädgård med massa fruktträd, hagar, hönshus, svinstia, loge, magasin samt ett stall med 2 stora boxar och sadelkammare!

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för att boka visning!

Torpet (ASKERSUND HULTA 1:27) är Varudeklarerat och besiktningsprotokoll finns under dokument. Under dokument finns även en kopia av besiktningsprotokollet på gästhuset (ASKERSUND HULTA 1:28) från när det köptes av nuvarande säljare 2021.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Askersund

Kontakta mäklaren

Anton Norstedt

Svensk Fastighetsförmedling Askersund
Mäklare Anton Norstedt, Svensk Fastighetsförmedling Askersund
+46730771120

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.