Backtorpsvägen 9

Nora, Nora Se på karta

3 195 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
107 m²
Tomtarea
1 367 m²

Här har du möjlighet att förvärva en fastighet med en sjönära villa som är under uppförande i attraktiva området Stensnäs.
Anmäl ditt intresse redan idag till Fastighetsmäklare Jolin D´Mello, antingen på mobil: 070-273 31 19 eller via mail: [email protected]

I en stor och öppen planlösning är köket och vardagsrummet placerat i mitten av huset och det ljusa, öppna och gemensamma utrymmet bjuder in till samvaro och umgänge med familj och vänner. I anslutning till kök och vardagsrum finner du på ena sidan en stor tvättstuga samt ett badrum med möjlighet till bastu. På andra sidan finner du sovrum, varav master bedroom levereras med en liten klädkammare. I anslutning till sovrummen finns en mindre gästtoalett.

Med sin moderna planlösning och öppna ytor är bostaden ett perfekt hus för den mindre familjen och tack vare sin storlek lämpar sig bostaden även för den som önskar ett fritidsboende.

Det finns möjlighet att påverka delar av utförandet gällande byggnationen.

Bostaden är vackert belägen på en höjd med utsikt över Norasjön med närhet till stadskärnan. Runt om det centrala torget erbjuds du flertalet restauranger, caféer och den välkända noraglassen som turister åker enkom för.

På Stensnäs bor ni bekvämt på ett lugnt område med närhet till badplats.

Bilderna är illustrationer och exempelbilder där ändringar samt tillval kan förekomma.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Örebro