Kommande

Gymnosvägen 8

Norrby, Haninge kommun Se på karta

5 800 000 kr

5 495 000 kr +6 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
67 m²
Tomtarea
2 241 m²
Byggår
1942
Driftkostnad
19 200 kr/år
Kommande

Varmt välkomna till Gymnosvägen 8 och denna charmiga villa med en lummig tomt i Norrby! Här bor du ostört med naturen som närmsta granne samt med närheten till goda kommunikationer, skola/förskola och övrig service. Med 5 minuters promenad når du Drevviken och den fina badplatsen Norrby holme som även under vintertid erbjuder möjlighet till långfärdsskridskoåkning.

-Pool
-Flexibelt tillträde
-Två friggebodar
-Garage
-Etapp 1
-Sol hela dagen

Sammantaget är detta ett välplanerat och väl omhändertaget hus i mycket gott skick med fina detaljer och platsbyggd förvaring. Huset har under åren genomgått flera stora renoveringar och löpande underhåll vilket resulterar i ett välmående hus. Här finns möjlighet för den som önskar att flytta in från dag ett och börja njuta av huset och dess fina omgivning.

Norrby är beläget i Haninge kommuns norra del. Större delen av Norrby omfattas av ett utvecklingsprogram som antagits av kommunen där fastigheten ingår i etapp 1. Blandbebyggelsen i Norrby kommer successivt att förtätas och omvandlas till helårsbebyggelse i takt med utbyggnaden av kommunalt vatten och avlopp. Norrby gränsar mot Huddinge kommun, Vendelsö-Gudö och Vega.

Här bor du ostört med naturen som närmsta granne samt med närheten till goda kommunikationer, skola/förskola och övrig service. Med 5 minuters promenad når du Drevviken och den fina badplatsen Norrby holme som även under vintertid erbjuder möjlighet till långfärdsskridskoåkning.

För mer information eller förhandsvisning kontakta ansvarig mäklare.

Felix Winnersjö
070-919 27 72
[email protected]

Läs mer hos mäklaren
MOHV Tyresö/Haninge

Kontakta mäklaren

Felix Winnersjö

MOHV Tyresö/Haninge
Mäklare Felix Winnersjö, MOHV Tyresö/Haninge
0709-19 27 72

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.