Sikuddsvägen 6

Norrköpings kommun Se på karta

1 650 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
60 m²
Tomtarea
1 551 m²
Byggår
1947
Driftkostnad
20 000 kr/år

Välkommen till Sikuddsvägen 6


Nu när området Sikudden ansluts till det kommunala VA-nätet finns möjligheten att bygga nytt åretrunthus eller utveckla befintlig stuga till ett bekvämt boende.

Huset ligger högt upp i området med vidsträckt utsikt över Bråviken. Här finns kök med både el och vedspis, vardagsrum med öppen spis, ett kontorsrum samt ett rymligt badrum. Det finns en gäststuga med badrum och litet pentry samt lite förråd och ett fristående garage.

Här bor du med närhet till den fina sjön Skiren med glasklart vatten och i skogen finns det gott om bär och svampmarker. Fastigheten är högt belägen och erbjuder en fantastisk utsikt över inre Bråviken och skogen blir din närmsta granne. Man tar sig till Norrköping med bil på 10 minuter. Närmaste tätort är Åby som är belägen 4 km bort och där finns det mesta av samhällsservice med bland annat skola och förskola noll till 16 år, apotek, bibliotek, sporthall, mataffärer och restauranger.

Fastigheten kommer säljas med generell friskrivningsklausul där köparen godtar fastighetens skick och avstår därmed från alla anspråk mot säljaren på grund av fel eller brister i fastigheten, köparen kommer även själv få bekosta anslutningen av kommunalt VA.

Välkommen att anmäla ert intresse redan idag!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Norrköping

Kontakta mäklaren

Billy Johansson

Mäklarhuset Norrköping
Mäklare Billy Johansson, Mäklarhuset Norrköping
0721781190
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas