Norrvedastrand 26

Norrvedastrand, Vätö, Norrtälje Karta & restider

3 350 000 kr
VillaVilla

Populära Norrvedastrand som är sådär pittoreskt och idylliskt som många önskar ha det, där fritiden och vardagsflykten ska infinna sig. Nu finns här, på insynsskyddad tomt, ett sagolikt hus! Sagolikt på det vis att det är totalrenoverat, ombonat och man riktigt känner när första steget tas över tröskeln att detta hus är älskat och här har ägarna verkligen njutit av tillvaron. Från minsta list till de härliga altanerna är tanken där. Noga utfört och väl utvalt för att passa in i den havsnära miljön i en liten by bestående av nästintill enbart röda hus.
Husets totalarea om 71 kvm (59 kvm + 12 kvm sovloft) är fördelad på hall, duschrum, vardagsrum och kök i öppen lösning med matplats intill. Stort sovrum och sovloft en trappa upp. Detaljer, uteplatser i alla sollägen och en ombonad gäststuga för släkt och vänner. Charm från husets byggnadsår möter marina influenser i en fin harmoni.

En kort promenad ner till samfällighetens härliga bad- och båtplats där du inte bara finner en fin strand med bryggor, utan även ett båthus, bastu och lekplats. Båthuset passar perfekt för kräftskivor, födelsedagar och till och med bröllop! Fastigheten har båtplats som ingår, ett måste på en sådan här plats. I helhet en välskött förening med gemensam ny VA-anläggning och fin gemenskap. Barnvänligt då området håller en hastighet på max 20 km/tim för biltrafik och gräsytor som inbjuder till lek och bollspel. Vid Klockarängen (badrocksavstånd från huset) finns ytterligare en badplats...Sjönära på riktigt!

Norrvedastrand är för många ett outforskat område, men har du en gång varit här brukar det sätta sig på minnet. På Vätös västra sida, söder om Vätöhuvud och ca 2 mil från Norrtälje stad. Matbutik, skola/förskola, bygghandel, pizzeria finns i närheten, och det är bland annat den snabba accessen ut till havet via Vätösundet som gjort Vätö mer och mer attraktivt.

Välkommen på visning för att uppleva ett hus ni sent kommer glömma!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
59 m²
Biarea
12 m²
Tomtarea
960 m² tomt
Antal rum
3 rum
Driftkostnad
30 165 kr/år
Byggår
1940
Räkna på boendet
  • 25
    aug
    Sön 25 aug kl. 12:00–12:45
    Öppen visning - Välkommen! Anmäl er gärna för uppdateringar kring fastigheten
    Lägg till i kalender
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Norrvedastrand 26 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 350 000 kr
Driftkostnad
30 165 kr/år

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

6 020
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 8 dagar sedan, den 13 augusti 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Prisutveckling

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Guider & Tips