Nyproduktion

Norsesundsvägen 145

Norsesund, Lerums kommun Se på karta

4 150 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
107 m²
Biarea
56 m²
Tomtarea
984 m²
Nyproduktion

Med ett högt fint läge i gemytliga och omtyckta Norsesund finns denna tomt om 984 kvm att förvärva och där Älvsbyhus kommer att bygga nyproduktion.
Här bor man mitt i underbar natur och från tomten ser man sjön Sävelången glimta förbi och för att gå ned dit tar det endast ett par minuter. Bra pendlingsavstånd med lokaltåget är det både till Alingsås (9 min) och Göteborg (33 min) och till förskolan är det bara ca 350 m från bostaden. I Norsesunds gamla stationshus finns det dessutom en mycket omtyckt restaurang där det anordnas quizzkvällar, livekonserter eller bara för att gå dit och äta en god matbit eller umgås med vänner och grannar med något gott att dricka. I närområdet finns det vackra skogsvägar och stigar genom vacker natur och här har man nära till Ingared som erbjuder skola, förskola, idrottshall, skateboard park, stor barnvänlig badplats, vårdcentral, bibliotek och affär med pizzeria.

Tomten ligger utanför detaljplanerat område, vilket innebär att man som köpare av tomten har större frihet att välja det hus man vill från Älvsbyhus sortiment.

Ett exempel på hus som passar bra på tomten är det välplanerade 1.5-planshuset, Villa Åse från Älvsbyhus. Med Åse har man helt integrerat köket med vardagsrummet i en härlig öppen lösning. Tack vare att sovrum, kök och vardagsrum ligger på samma sida av huset passar Åse särskilt bra på denna tomten med utsikt i ena riktningen. Huset erbjuder en flexibel lösning för bottenvåningen beroende på hur många sovrum du behöver och om du planerar att direkt inreda övervåningen. I det gigantiska kombinerade köket och vardagsrummet kan man enkelt dela av för ytterligare ett stort sovrum utan att den öppna känslan i planlösningen försvinner. Med möjligheten till hela sju dörrar och fönster mot baksidan får man en fantastisk utsikt över trädgård och uteplats och med tillval med låga fönster samt helglasade balkongdörrar blir utsikten ännu mer spektakulär. Det stora köket kan anpassas efter behov och kan också utrustas med en smart köksö med bardisk.
I den inredningsbara övervåningen ingår bland annat trappa, fönster, underlagsgolv samt förberedelser för vvs, el, data och tv. Kostnaden för att göra övervåningen färdig blir därför låg, oavsett om du väljer att bygga själv eller om någon annan göra jobbet.
Det går dessutom att få med tillvalet 34 graders taklutning med förhöjt väggliv. Det gör ytan på övervåningen rymligare. Även takkupa är ett populärt tillval och gör övervåningen både ljusare och luftigare.

Produktionskostandskalkyl för detta husexempel är ca 4 150 000 kr och innefattar totalkostnad för tomt, hus, grovplanering tomt, anslutningsavgifter till gemensamt avlopp, djupborrad brunn, el & fiber mm, bygglovskostnader och lagfart (ej pantbrev).
Köpare kommer att köpa tomt separat med villkor om att ett Älvsbyhus skall uppföras på tomten enligt gällande detaljplan. Köpare kommer också att tillträda och betala för tomten innan entreprenaden påbörjats men först när bygglov erhålls. Priset för tomten är 1 200 000 kr och säljes med budgivning, vilket kan göra att totalpriset ökar. Värt att veta är att när man köper nyproduktion så är man fri från fastighetsavgift de 15 första åren!

Mer om huset kan du läsa på https://www.alvsbyhus.se/vara-hus/1.5-planshus/ase/

För mer information om tomt, kontakta ansvarig mäklare Elise Pettersson 0708-23 82 03
För mer information om olika hustyper och byggnation, kontakta Emelie Hamnes 0729-73 03 95 [email protected]

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Lerum

Kontakt

Elise Pettersson

Svensk Fastighetsförmedling Lerum
Mäklare Elise Pettersson, Svensk Fastighetsförmedling Lerum
+46708238203