Bussmevägen 6B

Nybrostrand, Ystads kommun Se på karta

17 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
153 m²
Biarea
57 m²
Tomtarea
1 167 m²
Byggår
2008
Driftkostnad
71 300 kr/år

- Film finns på vår hemsida -
Utmed den milslånga sandstranden i Nybrostrand presenterar vi ett enastående stenhus med generösa terrasser och ett poolområde i toppklass. Här finns alla bekvämligheter och materialvalen är noga utförda. Separat byggnad med gästhus och garage. Samtliga delar omges av vacker, anlagd trädgård och stora granitytor och läget är mycket privat på återvändsgata där Östersjöns närhet dominerar.

År 2008 uppfördes detta genomarbetade projekt alldeles vid Östersjöns strandlinje. Den nuvarande ägaren har bott i huset sen det var nytt och löpande förbättrat och utvecklat fastigheten. Via en separat väg ner mot stranden nås villan. Elektrisk grind öppnar ljudlöst upp uppfarten och lugnet och stillheten är påtaglig. Havet hörs på nära avstånd. Via entrén nås hallen med dess dubbla takhöjd och i detta huset kliver vi direkt upp en trappa. Här öppnar kök, matplats och allrum upp tillsammans med en rejäl terrass i söder. Betongbjälklag med golvvärme ger en härligt robust känsla men det som genast fångar fokus är den svårslagna panoramautsikten över stranden och den klarblå Östersjön. Köket kommer från Poggenpohl och har maskiner från Miele. Det har utvecklats med bl a större vinkyl och flera nya vitvaror de senaste åren och har gott om arbetsytor på bänkarna från Corian. Middagen serveras antingen inne bakom de stora Velfac-partierna eller så öppnas det upp mot den underbara terrassen. Ovanvåningen har även en allrumsdel med sittgrupp och ett badrum med dusch.

Nedanvåningen domineras av master bedroom och det intilliggande rummet som kan användas för gäster, kontor eller som träningsrum direkt vid poolkanten. Intill finns även stort badrum med bad, dusch och bastu samt en rejäl förvaringsvägg med skjutdörrar. Vidare på nedre plan nås grovkök som är rustat med bl a kyl och frys för att utgöra en lättillgänglig kökslösning med tillgång från poolområdet. Hela huset har genomtänkta smart-hem-lösningar vad gäller belysning, ljud, lås och larm.

Tomten domineras av poolen som är gjuten och klädd i vacker mosaik. Påkostade lösningar med jet-stream, trappa vid långsida, overflow samt ett lågt och diskret pool-tak. Tekniken sitter i separat förråd där det även finns vatten och w/c. Trädgården har en mera sydländsk del med bl a aprikos och persika och en mera svenskinspirerade med frukt och bär av alla tänkbara slag. Vid uppfarten ligger sidobyggnad med isolerat garage och gästhus. Här är golvvärme i båda delar och gästhuset har förutom ett rum även kitchenette och en liten w/c med dusch.

Sammanfattningsvis en unik möjlighet för er som söker ett drömboende på den skånska sydkusten där Österlen tar vid, mittemellan Ystad Saltsjöbad och Kåseberga. Varmt välkomna att kontakta mig för en privat visning!

Läs mer hos mäklaren
Skeppsholmen Sotheby's International Realty

Kontakta mäklaren

Markus Hultman

Skeppsholmen Sotheby's International Realty
Mäklare Markus Hultman, Skeppsholmen Sotheby's International Realty
0739828004