Maren ängsväg 2

Lisö, Nynäshamn Karta & restider

1 895 000 kr
VillaVilla

Här erbjuds ett bekvämt fritidsboende som ligger endast 1 timme från Stockholms central. Här på Lisö har det njutits många dagar under decennier på härliga soliga fritidsfastigheter och tagits många dopp i havet. Här finns den rofyllda tillvaron för den som vill ifrån stressen i "stan". Här är livet lite mer lugnt och avstressat med lättsamma dagar, där solen står för värmen och havet väntar svalkande.

Trevligt fritidshus med lantligt läge nära havet som har två sovrum, stort ljust vardagsrum, kök och stort badrum med WC/dusch/anslutning tvättmaskin. Det finns även ett fint gästhus som erbjuder ett ytterligare sovrum. Trevlig hörnläges tomt med avskärmad uteplats och möjlighet till odling, sol, lek och krocket. Grannbyggnad knappt synbar. Fin och ljus stuga med stort trädäck vid entrén som erbjuder både solytor såväl som en större yta för matbord under tak med äldre infravärmare (med timer-funktion).

Fastigheten är belägen vid infarten till området men trafiken på vägen ned mot Lindholmen är väldigt begränsad. Brevlådestället (morgontidning?) ligger bekvämt inom någon minuts gångväg.
Buss 856 trafikerar för den som åker kommunalt. Busshållplatsen når du på 1-2 minuter.
Matbutik, tankställe, restaurang , vårdcentral finns i Spångbro på ca 15 km avstånd.

Tomtägarföreningen har sin egen sjöfastighet på Lindholmens södra udde med fina badbryggor och klippbad dit du naturligtvis kan cykla, eller ta bilen. Till denna fastighet hör även ett vattenområde om 26 240 kvm.
I och med läget i början av området Maren når du annars även med t ex cykel snabbt flera trevliga badstränder i närheten på Lisö .

Det finns även de som fortfarande har mindre båt vid tomtägarförenings sjöfastigheten Lindholmen 1:6 och dragit upp båten på land . Diskussioner har funnits om anlägga ny båtbrygga (den tidigare förstördes av isen) men idag är det mer badbryggor på samfällighetens fastighet. Här finns dock fortfarande en sjöbod för varje medlem i tomtägarföreningen. Liksom en stor parkering för besökare.
Båtplats vid brygga kan också i mån av plats erbjudas av Skärlinge fritidsby.

Området är stängt med vägbom som öppnas med nyckel för boende men stänger obehörig trafik ute.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
60 m²
Tomtarea
3 239 m² tomt
Antal rum
3 rum
Driftkostnad
24 426 kr/år
Byggår
1967
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Maren ängsväg 2 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 895 000 kr
Driftkostnad
24 426 kr/år

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

14 063
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 41 dagar sedan, den 5 juni 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Prisutveckling

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Guider & Tips