Nyponvägen 10, Oxnö / Torö

Torö, Nynäshamns kommun Se på karta

3 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
75 m²
Tomtarea
2 071 m²
Byggår
1972
Driftkostnad
73 036 kr/år
Antal besök
1 983

Högt beläget enplanshus på stor skyddad naturtomt med trädäckad altan runt husknuten som följer solens timmar dag som kväll. Mycket ogenerat läge, havsnära och med båtplats som ingår via samfälligheten.

På vägen ut mot Torö precis efter Tottnäsbron och vårt omtyckta Tottnäs Rökeri ligger Oxnö. En rofylld plats där stressen rinner av och ett inre lugn infinner sig direkt, med havet och vacker natur som omger en vart man än går. Här har du allt du kan önska dig av ett permanent boende, eller varför inte en lyxig fritidshus. Otroligt ogenerat läge mot skogen uppe på en höjd, med blåbärsrisen och svampskogen inpå knuten.

Insidan är likt utsidan en dröm för familjen som bara vill kunna flytta in direkt. Med en sober stil, vackra materialval och genomtänkta lösningar har man renoverat med omsorg. Stor öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, här med en värmande eldstad.
Två fina sovrum, varav ena är öppet och luftigt med fönster ut mot blåbärsskogen och det andra rymligt med ett mysigt sovloft. Stort helkaklat badrum med känslan av SPA-vistelse och avkoppling, här i kombination med tvättdel. WC, kommod och rustika detaljer.
Stor trädäckad altan runt tre av husets sidor, delvis under tak. Njut av morgonsolen på framsidan och kvällssolen på baksidan. Två fina uthus som med fördel kan användas som extra sovrum eller hemmakontor.

Nära gångavstånd till båtplats via samfälligheten, fin badplats med sandstrand, badklippor och brygga, samt gemensam fotbollsplan och tennisplan. Länk till Oxnögården samfällighetsförening: https://www.villaagarna.se/samfalligheter/alla-samfalligheter/oxnogardens-samfallighetsforening/om-oss/
Det går bussar förbi och vidare ut på Torö, här finns det förskolan Trollskogen, en fin restaurang vid havet längst ut på Ankarudden och Torö Lanthandel som har det mesta man behöver.

Kortfakta:
Ugn 2022
Varmvattenberedare 2019
Luftvärmepump 2019
Tvättmaskin 2017
Kyl/frys 2016
Totalrenovering 2009 (El, nya rördragningar till avloppet, tilläggsisolering, fasad, kök, badrum, altanbygge m.m.)

Läs mer hos mäklaren

Kontakta mäklaren

Sara Oxelmark

Hus & Hem på Södertörn
Mäklare Sara Oxelmark, Hus & Hem på Södertörn
070-456 25 16

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.