Risslevägen 256

Nynäshamns kommun Se på karta

2 850 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
43 m²
Tomtarea
3 215 m²
Byggår
1963
Driftkostnad
19 444 kr/år

Huset har ett högt och fritt läge med flera trivsamma uteplatser. Tomten är stor och användbar. Nere vid vägen finns utrymme för flera bilar och plats att ställa upp båten för vinterförvaring. Här finns också en stor plan gräsyta för fotbolls- och kubbspel. Intill finns ett förråd med indraget vatten och el. Med ett högt läge ovanför ligger huset. På husets södra gavel finns en uteplats och längst västra gaveln en altan. Ovanför huset finns en plan gräsyta samt gäststuga. Tomten sträcker sig långt upp på berget.

Husets ytterväggar är murade med putsad fasad och i mitten av huset finns en gedigen murstock med både kamin och eldstad. Invändigt är huset totalrenoverat år 2021. Här finns två sovrum, helkaklat badrum, slipade trägolv och ett ljusgrått kök. Allrummet är mysigt med generös takhöjd och stora fönsterpartier. Från allrummet kliver man ut på den grusade uteplatsen med altanen i anslutning.

Från fastigheten är det bara några minuters promenad till närmsta badplatsen. I området finns det dock flera fina badplatser att välja mellan!

Välkommen med din intresseanmälan redan idag!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nynäshamn

Kontakta mäklaren

Albin Niklasson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nynäshamn
Mäklare Albin Niklasson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nynäshamn
0723-414 515

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.