Västra Skogsvägen 21

Nynäshamn Se på karta

3 495 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
45 m²
Tomtarea
2 984 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2017
Antal besök
10 582
Dagar på Hemnet
9

Dansk arkitektur omgivet av skog och natur! Varmt välkomna till ett fritidshus i toppklass, perfekt lämpat för paret eller den lilla familjen, med stora möjligheter att växa. Här suddas gränserna mellan inomhus och utomhusmiljö och husen ramas in av två ombonade uterum/atriumgårdar, cirka 80 kvadratmeter veranda, platsbyggda utesoffor och yta att duka upp för många! En social och trevlig plats när ni har gäster över. Njut av lugnet som denna plats omfamnas av med naturen inpå knuten och sjöglimt över skärgården.

Husen är ritade av en av Danmarks främsta arkitekter, Lars Frank Nielsen (bland annat känd för den danska ambassaden i Berlin). Här bor ni med påkostade material för ett långsiktigt hållbart hus, såväl för dig som miljön! Husen är byggda av det Dansk/Svenska företaget Add a Room. Visionen bakom Add a Room är att kombinera det absolut bästa Skandinavien har att erbjuda i form av design, kvalitet och hållbarhet. Ett dynamiskt koncept som bygger på att anpassa boendeytan över tid. Om familjen växer, eller det redan nu finns önskemål om ett extra gästrum eller hemmakontor, finns det helt färdiga prisförslag på matchande extrahus eller tillbyggnad bifogade i annonsen.Husen är byggda 2013 för en turistutställning i en Dansk kommun, vilket de nuvarande fototapeterna skvallrar om. När utställningen var över såldes husen år 2017 till nuvarande ägare, och återanvändes här på Oxnö.

Det L-formade huvudhuset består av ett kök och matrum, WC samt ett vardagsrum med bäddsoffa som smidigt kan skärmas av med gardin. Via den korta gången under tak nås ytterligare fyra sovplatser, två i det rymliga sovrummet samt två i det lilla barnrummet. En bit bort på verandan nås det trendiga ”sheltret”, med ytterligare två sovplatser och en naturnära upplevelse i hög klass!

En promenad 200 meter bort når ni havet där ni kan njuta av ljumna kvällar och bad i solnedgången! Här har samfälligheten brygga samt båtplats, observera att denna fastighet i dagsläget ej har del i denna. Svamp, bär och ett rikt djurliv finnes i direkt anslutning till fastigheten i det stora, angränsande skogsområdet. Skogsområdet är klassat som nyckelbiotop vilket medför byggförbud och även i framtiden garanterar det insynsskyddade läget och närheten till naturen.

Svärdsö/Oxnö/Torö är perfekt för dig som söker lugn och ro, havsluft och natur med närhet till Stockholm. I området finns bland annat Stenstrand som är en naturupplevelse utöver det vanliga. Här möter himmel hav mot den fria horisonten och stranden anses vara en av Sveriges bästa för vågsurfing, med vågor upp till flera meter. På Ankarudden kan du ta färja till Landsort eller äta en god bit mat på Sjöboden. På sommaren kan du också köpa fisk från rökeriet precis innan Tottnäsbron på väg ut till huset. Globen nås på ca 45 minuter med bil och allmänna kommunikationer finns.

Observera att anmälan för visning krävs och sker via hemsidan. Varmt välkomna!

Kortfakta:
- Avskilt och insynsskyddat läge. Granntomten har byggförbud
- Beläget endast 45 minuter med bil från Globen
- Enskilt vatten och avlopp. Vattenanläggning med pumphus och brunn delas med två grannar genom en gemensamhetsanläggning
- Tillträde sker enligt överenskommelse
- Fiber finns i gatan, ej indraget

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Nynäshamn