Biskopsmålavägen 49

Olofströms kommun Se på karta

725 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
90 m²
Biarea
32 m²
Tomtarea
1 694 m²
Byggår
1941
Driftkostnad
55 705 kr/år

I utkanten av natursköna Olofström finner vi denna villa om 90 kvm med 3 rum och kök. I en omgivning av betesmark och skog kan du förvärva en villa med avkopplande möjligheter. På framsidan finns en altan med utsikt över betesmarker. På kvällarna ges möjlighet för upptäckt av vilda djur såsom rådjur och älgar. Tomten är lättskött och utgörs av 1694 kvm. Utöver bostadshuset finns även en byggnad med garage, verkstad och förråd. Här kan du sätta din egen prägel och leva ut dina drömmar om ett liv på landet!

Trakterna kring Olofström är välkända för sina natursköna områden. Därför är denna del av Blekinge ett paradis för naturälskare och friluftsmänniskor med fantastiska möjligheter till fiske, vandring, paddling och andra aktiviteter som naturen inbjuder till att sysselsätta sig med. Runt kommunen finns 200 sjöar och även fina åar. I Olofström möts tre åar tillsammans, vilket gör det unikt och mer attraktivt än vanligt!

Fastigheten är förbesiktigad och säljaren kommer att teckna en dolda felförsäkring. Tillträde görs via överenskommelse med ägaren.

Nyttja möjligheten att besöka detta charmiga hus! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare/kontaktperson.

Läs mer hos mäklaren

Kontakta mäklaren

Jørgen Johansen

Egendomsbyrån AB
Mäklare Jørgen Johansen, Egendomsbyrån AB
+4647710000

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.