Rönnedalsvägen 23

Örby Ängar - Råå/Rydebäck, Helsingborgs kommun Se på karta

2 295 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
60 m²
Biarea
40 m²
Tomtarea
741 m²
Byggår
1937
Driftkostnad
27 911 kr/år
Antal besök
11 559
Dagar på Hemnet
24

Varmt välkomna till Rönnedalsvägen 23, lantligt beläget mitt emellan Råå och Rydebäck med en fantastiskt vy över öppna landskap som är bostaden närmsta granne.
Här finner vi ett litet och charmigt hus uppfört 1937 klätt i vackert Helsingborgstegel. De slitna men ack så vackra original plankgolven klär golvytan på stora delar av entréplan. Bostaden är i behov av en renovering men här finns alla möjligheter att skapa något vackert.
Läget utmed grusvägen är otrafikerat men likväl så är läget optimalt för dig som vill ha nära till allting. Busshållplats några hundra meter från huset utmed Landskronavägen gör att du på några minuter tar dig både till Råå, Helsingborg centrum och Rydebäck. Varmt välkomna att boka in er på visning!

Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Det innebär att ett villkor tas med i köpekontraktet där köparen avsäger sig möjligheten att rikta anspråk mot säljaren på grund av fel eller brister samt möjligheten för att åberopa säljarens ansvar för dolt fel i fastigheten. Säljaren ansvarar i normalfallet annars för dolda fel i 10 år. Mäklaren berättar gärna mer om vad detta innebär för dig som köpare.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Helsingborg

Kontakta mäklaren

Gustav Persson

Fastighetsbyrån Helsingborg
Mäklare Gustav Persson, Fastighetsbyrån Helsingborg
070-836 60 64