Kommande

Biverud 217

Örebro kommun Se på karta

1 695 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
71 m²
Biarea
5 m²
Tomtarea
5 140 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1909
Driftkostnad
30 502 kr/år
Kommande

I Biverud strax öster om Glanshammar ligger den här fina bostaden med en otroligt väl omhändertagen och stor trädgårdstomt. Huset och läget passar perfekt för dig som vill bo granne med naturen men samtidigt ha närhet till Örebro. Med bil tar det bara ca 15 minuter och busshållplats för buss in till Örebro nås med en promenad på 3 minuter.

Bostaden med sina 70 + ca 20 kvm erbjuder hall, vardagsrum med en fin täljstenskamin, smart planerat kök, badrum och ett sovrum på entréplan. Utgång till baksidan via en stor inglasad altan där utesäsongen sträcker sig från april till oktober. I passage rummet som binder ihop matrummet och kök finns trappan som leder dig upp till övervåningen: Här finns två rum med snedtak och mycket utrymme för förvaring, idag är båda ytorna inredda som sovrum.

Till fastigheten finns en mängd olika uthus. Dels finns ett garage och förråd i tidstypisk lantlig stil, ett fint växthus som är omgivet av diverse odlingar, ett praktiskt förråd/kontor, en liten snickarbod samt flera andra ytor som erbjuder bra förvaringsmöjlighet.

Välkomna att redan nu höra av er med frågor och intresse!

Läs mer hos mäklaren
Bostada AB

Kontakta mäklaren

Andreas Pontén

Bostada AB
Mäklare Andreas Pontén, Bostada AB
+46730500897

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.