Garnviksvägen 56

Öresjö, Trollhättan Karta & restider

2 300 000 kr
VillaVilla

Välkommen till natursköna Garnviksvägen 56. Här avnjuter ni svårslagna kvalitéer för ett boende! På den väl tilltagna altanen i sydvästligt/västerläge finner ni ett riktigt guldläge med utsikt mot Öresjö! Tänk er att husera lediga eftermiddagar med ett dopp (badplats finns inom en kort promenad), maten serveras till storslagen vy och avnjutes med fördel i uterummet. Det är avkoppling. I detta natursköna område finner ni flertalet pittoreska stigar, badplatser och dessutom behagligt avstånd till såväl Trollhättan och Uddevalla. Huset uppfyller flertalet värden. Innanför entrén glimtar ni mot den stora öppna ytan mellan köket och allrum (öppen spis med kassett finns självklart). Köket är arbets- och sällskapsvänligt i en stilren design, likt resterade del av bostaden. Här huserar ni även med ett helkaklat badrum!

Den genomtänkta planlösningen erbjuder självklart sjöutsikt från de båda planen. Det stora allrummet på ovanvåningen gör det även möjligt att bygga till ytterligare ett sovrum! Värdefulla förvaringsmöjligheter finner ni i huset sidovindar men även i förrådsbyggnaderna, carporten och i garaget på tomten.
Ett mycket tilltalande hus med ett läge utöver det vanliga. Här bor ni i en rogivande miljö samt en intressant och kreativ trädgårdtomt.

Varmt välkomna till en tomt och läge att njuta av!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
98 m²
Biarea
45 m²
Tomtarea
2 940 m² tomt
Antal rum
3 rum
Driftkostnad
30 848 kr/år
Byggår
1942
Räkna på boendet
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trollhättan

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Garnviksvägen 56 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 300 000 kr
Driftkostnad
30 848 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

19 500
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 152 dagar sedan, den 23 september 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips